7. marts 2021
Antallet af åbne timer på testcentret ved Spor 13 fordobles, og fremover vil der formentlig blive set færre lange køer, som det ses på billedet her. Foto: Christopher Valeur
Antallet af åbne timer på testcentret ved Spor 13 fordobles, og fremover vil der formentlig blive set færre lange køer, som det ses på billedet her. Foto: Christopher Valeur
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Testcenter udvider åbningstid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Testcenter udvider åbningstid

Testcentret ved Spor 13 på Helsingør Station får åbent i endnu længere tid, ligesom Regionens testbus i nærmeste fremtid kommer til Helsingør.

Helsingør - 24. januar 2021 kl. 06:06
Af Christopher Valeur

Helsingør Kommune har i en længere periode råbt op om, at de har ønsket mere testkapacitet til kommunen og mere frihed med testkapaciteten. Derfor undrede det folkene i kommunen, da justitsministeriet tidligere på ugen sendte en pressemeddelelse ud om, at kommunerne burde udnytte testkapaciteten bedre.

arrow Læs også: Smittetallet falder markant i kommunen
Fordobling af åbne timer

Noget godt er dog kommet ud af diskussionen, for fremover vil testcentret ved Spor 13 på Helsingør Station have udvidede åbningstider. Centret, der har åbent tirsdag, torsdag og lørdag fra klokken 10-15.45, vil fremover kunne teste borgere fra morgen til aften.

- Regionerne vil udvide åbningstiderne på testcentrene, og det kommer til at betyde, at testcentret ved Spor 13 fremover vil have åbent fra klokken 8-20. Vi kan endnu ikke sige, hvornår de nye tider træder i kraft, men vi er glade for, at testcentrets åbne timer fordobles, siger direktør i Helsingør Kommune, Stella Hansen.

Testbus kommer igen

De udvidede åbningstider er dog ikke det eneste nye, der er sket. Helsingør Kommune vil i nærmeste fremtid få besøg af Region Hovedstadens mobile testenhed.

- Vi har fokus på almene boligområder, da vi kan se, at det er hvor, smittetallet er for højt. Testbussen kommer ikke i den kommende uge, men ugen efter. Vi har allerede oplevet øgede testmuligheder i januar, og nu tager vi det et skridt videre, siger Stella Hansen.

Der har været 102 bekræftede tilfælde med coronavirus de seneste 7 dage. Det giver et incidenstal på 163,1, hvilket er 14. højeste tal på landsplan.

arrow Permanent lyntest-center på vej i Helsingør
23. januar 2021 kl. 20:00 Opdateret: kl. 17:00
arrow Borgmester raser: -Mærkelig udmelding fra Justitsministeriet
21. januar 2021 kl. 15:36 Opdateret: kl. 15:36
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?