11. august 2020
Den 29-årige iværksætter Simon Paulsen er far til to små børn, og bor i dag i Helsingørs indre by i en lejlighed - så fodboldmålet derhjemme må vente lidt endnu.  Foto: Andreas Norrie
Den 29-årige iværksætter Simon Paulsen er far til to små børn, og bor i dag i Helsingørs indre by i en lejlighed - så fodboldmålet derhjemme må vente lidt endnu. Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV: Simon blev kastet for »løverne«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV: Simon blev kastet for »løverne«
Opdateret 10. november 2016 kl. 15:38
Helsingør - 09. november 2016 kl. 10:33
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

29-årige Simon Paulsen fra Helsingør var tirsdag aften med i DR1-programmet »Løvens hule« om iværksætteri, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Tirsdag aften kunne man opleve den lokale iværksætter Simon Paulsen, som er manden bag selskabet Homegoal med kontor og produktion i Hørsholm, forsøge at overbevise drevne erhvervsfolk og investorer som Christian Stadil, Birgit Aabye, Jesper Buch, Tommy Ahlers og Ilse Jacobsen om, at det var en rigtig god idé at investere en halv million kroner i hans firma. Investeringen skulle bane vejen for, at hans onlinebutik, som sælger håndlavede fodboldmål i træ, kunne gå ind på det store - og fodboldglade - tyske marked.

- Jeg synes faktisk det gik fint, de var ikke afvisende, men syntes måske mit projekt var lidt »kedeligt«, siger Simon Paulsen efter optagelserne, der blev lavet i april i år - og ikke endte med nogen pose med risikovillig kapital.

Mens Birgit Aabye mente, at folk jo bare selv kunne lave deres mål, så var Hummel-manden Christian Stadil langt mere interesseret, men advarede samtidig om de store europæiske sportskæder som oprustede på nettet.

- Han mente også, at det ville være bedre at flytte mit produkt over i Hummel-regi, men at bestyrelsen desværre havde besluttet, at selskabet ikke skulle sælge »hardware«, fortæller han.

Satser alligevel
Drømmen om en ekspansion til Tyskland bliver dog til virkelighed alligevel.

- Det er lykkedes at crowdfunde 200.000 kroner gennem hjemmesiden Lendino, så nu går jeg ind på markedet i lidt mindre skala, siger Simon Paulsen, som indtil videre kun har været aktiv på det danske og svenske marked.

Glem ikke de små
Selv om det var en stor oplevelse at være med i Løvens Hule, så understreger han også, at iværksætteri ikke behøver at handle om store millioninvesteringer og glamour og vækst i raketfart.

- Jeg synes tit, at man i medierne glemmer de iværksættere, som vækster organiskt, og stille og roligt skaber et job til iværksætteren og derefter andre medarbejdere, siger Simon Paulsen, der i dag har en enkelt ansat i sin virksomhed, som han startede for alvor i 2014.

Hans baggrund var i øvrigt et job som ejendomsmægler.

Udendørs-Lego
Fodboldmålene bliver næppe firmaets sidste produkt, men fokus skal fortsat være på udendørsliv og børn.

- Jeg vil gerne skabe et slags udendørs-Lego. Det handler for mig meget om at få børn til at lege udenfor og komme væk fra computer- og iPadskærmen. Jeg har selv haft stor glæde af at lege og spille bold i det fri som barn, siger Simon Paulsen, der er opvokset i Gilleleje.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?