4. juni 2020
Formand for By-, Plan- og Miljøudvalget Christian Holm Donatzky(R) glæder sig over de nye vejbump.
Formand for By-, Plan- og Miljøudvalget Christian Holm Donatzky(R) glæder sig over de nye vejbump.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syv bump på Villingebækvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv bump på Villingebækvej
Helsingør - 19. maj 2020 kl. 12:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Syv bump skal i fremtiden sikre, at der ikke køres hurtigere end tilladt.

Det skal være trygt og rart at færdes langs og på tværs af Villingebækvej. Derfor anlægger Helsingør Kommune i den kommende periode syv hastighedsbump (50km/t) Villingebækvej på strækningen mellem Valnøddevej og kommunegrænsen. Bumpene skal være med til at få hastigheden bragt ned på et acceptabelt niveau.

arrow Læs også: DEBAT: Trafiksikkerhed - Hornbækvej - Tikøb
Kører for stærkt

Kommunens målinger viser, at gennemsnitshastigheden i dag er på lidt over 55 km/t, og at 15 procent af bilisterne kører mere end 64 km/t.

I de seneste år har kommunen inddraget beboerne på Villingebækvej om de trafikale forhold, og de lokale har udtrykt mange forskellige holdninger til, hvordan de trafikale udfordringer bør løses. Seneste arrangement var et stort beboermøde afholdt på Hornbæk Skole i april sidste år.

- Selvom beboerne langt fra var enige med hinanden om alt, pegede langt størstedelen på, at der køres alt for stærkt. Derfor er det glædeligt, at vi nu har fundet midler til at trafiksanere strækningen, så det bliver tryggere at færdes til fods eller på cykel. siger Christian Holm Donatzky, formand for Helsingør Kommunes By, Plan og Miljøudvalg.

arrow DEBAT: Tid til at se på trafikken i Tikøb
19. maj 2020 kl. 19:55 Opdateret: kl. 16:30
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?