18. juni 2021
Sunnyland er et ægte old school rockorkester. Foto: Presse
Sunnyland er et ægte old school rockorkester. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sunnyland på Sunday

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sunnyland på Sunday
Helsingør - 18. maj 2021 kl. 07:20

Sunnyland er Helsingørs nyeste og mest motiverede old-school rock-orkester, som har en særlig forkærlighed for gammel svingende rock, a la Little Richard, Chuck Berry, JJ Cale, Fats Domino og Chubby Checker, og der sniger sig nok også musik fra andre gode tidstypiske kunstnere ind i programmet, siger orkesterleder Lars-Ole Badenholdt.

På fredag den 21. maj klokken 20 inviterer Sunnyland og Café Sunday på A. R. Friis Vej til gratis koncert.

- Vi har holdt en lang Corona-pause - lige siden vores koncert på Simon Spies plads i august 2020, og vi glæder os rigtigt meget til igen at gi den gas i den gode gamle stil med guitar, trommer, bas, klaver, saxofon og sang.

Cafe Sunday på A.R Friisvej i Hornbæk er netop åbnet med et lækkert og delikat spisekort og satser på den gode stemning, og de gode råvarer samt masser af hygge, kaffe, is og øl. Ligesom Hornbæk skal være.

Cafe Sunday ejes af Jana og Omar, der stammer fra henholdsvis Tjekkoslovakiet og Tyrkiet. Jana, der er uddannet farmaceut, har boet i Danmark med sin familie siden hun var 12 og bor nu i Hornbæk, hvor hun ved siden af den nye cafe, også har et keramikværksted. Omar er kurder, stammer fra Tyrkiet, kom til Danmark som 18 årig og har lang erfaring med drift af restauranter.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?