21. oktober 2019
Master Dive inviterer til gratis prøvedyk på Nordhavnen.
Master Dive inviterer til gratis prøvedyk på Nordhavnen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort program til Havnens Dag på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort program til Havnens Dag på lørdag
Helsingør - 23. maj 2019 kl. 20:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver aktiviteter for børn og voksne til lands, til vands og under havets overflade, når Havnens Dag på lørdag afholdes i forbindelse med det landsdækkende arrangement Vild med Vand.

Nordhavnens foreninger og forretninger viser alt det, de har at byde på, så der er lagt op til en sjov og festlig dag med havnen som omdrejningspunkt.

Mellem klokken 11 og 16 kan man få en snak med havnens personale. Havnens brugere holder loppemarked, forretningerne rykker ud så Nordhavnsvej omdannes til en gågade, Ålsgårde Søspejdere tilbyder en sejltur og fortæller om det at være spejder, Kronborg Badelaug fortæller om at være vinterbader - og man må gerne medbringe badetøj.

I Helsingør Motorbådsklub er der både åbent hus og åbne både, og man kan få en sejltur rundt om Kronborg. Også Helsingør Sejlklub holder åbent hus og inviterer indenfor i klubhuset.

Dykkerklubben Aquanaut holder åbent hus, og man kan se dykkerne rydde op i havnebassinet, og Master Dive inviterer på gratis prøvedyk i pool på havnepromenaden.

Øresundsakvariet sætter nye fisk ud i Vandlaboratoriet, og Dansk Søredningsselskab inviterer på tur i redningsfartøjet, ligesom man kan høre om de opgaver, selskabet løser.

Musik skal der til, og den kan man nyde hele dagen i Motorbådsklubben. Klokken 11.30 er der harmonikamusik, en time senere synger mandskoret Hamlet a Elsinore, Malene Falcks Knejpeband spiller klokken 13, og mellem klokken 16 og 19 spiller LINY's Music.

do.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede