26. marts 2019
Underviserne på holdet er fra Danmark, Sverige og England, og har lavet masser af internationale hits
gallery icon

Se billedserie

Underviserne på holdet er fra Danmark, Sverige og England, og har lavet masser af internationale hits
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor interesse for hitmager-skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor interesse for hitmager-skole
Helsingør - 19. november 2018 kl. 15:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mere end 120 talenter søgte om en plads til sangskrivningscampen Music Maker Co-write, som finder sted i weekenden i Helsingør.

Der var kamp om pladserne, da flere end 120 søgte om at komme med til Music Maker Co-write , som finder sted fra 23. til 26. november - og der var kun plads til 30 af dem. To af dem, der kom igennem nåleøjet var den 20-årige producer Max Marius Mortensen fra Ålsgårde og den 23-årige musiker, sanger og sangskriver Alex Plougheld Knudsen fra Helsingør.

- Jeg søgte fordi, jeg gerne vil blive en bedre sangskriver samt udfordre og motivere mig selv. Jeg håber, at jeg på campen lærer mere om sangskrivning både fra instruktørerne og de andre deltagere, og at vi får skabt noget musik, der får følelserne frem i krop og sind. ," siger Alex Plougheld Knudsen, der også går under kunstnernavnet Alex Marv.

Fokus på musik, der sælger
Deltagerne er alle mellem 17 og 32 år og gennem fire dage, skal de "co-write", altså skrive sange sammen - både med hinanden og med fem professionelle sangskrivere og producere fra England, USA, Sverige og Danmark. Det handler dog ikke "bare" om at skrive sange. Det handler om at

skrive sange, der sælger!
- Vi skal ikke være så bange for at lave pop og musik, man kan tjene penge på. I dagens "musikdanmark" kan det virke som om, at der er en modsætning mellem kunst og kommercialitet, men det er der ikke i vores bog. Vi så gerne, at Danmark blev et land kendt for gode sangskrivere, og at sange bliver en seriøs eksportvare. Men det kræver, at sangskrivning bliver taget seriøst som et erhverv i Danmark, siger Marianne Fruergaard, projektchef for Musikmetropolen og ansvarlig for Music Maker Co-write. Bag Music Maker Co-write står Musikmetropolen, Helsingør Kommune og Bandakademiet. 4Sound er samarbejdspartner og sponsor af udstyr. Campen er finansieret af Helsingør Kommune og Musikmetropolen via kulturaftalen Kulturmetropolen - en aftale som Helsingør Kommune er med i sammen med 12 andre sjællandske kommuner og Kulturministeriet.

Undervisningerne på kurset er Thomas Stengaard (DK), Maria Marcus (SE), Michelle Leonard (UK), Robyn The Bank (USA)og Frederik Thaae (DK).

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede