12. juli 2020
Mandag eftermiddag sidder museumsinspektør Lars Bjørn Madsen klar på Biblioteket Kulturværftet.
Mandag eftermiddag sidder museumsinspektør Lars Bjørn Madsen klar på Biblioteket Kulturværftet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spørg arkivaren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spørg arkivaren
Helsingør - 18. november 2019 kl. 20:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu bliver der igen mulighed for at stille spørgsmål til museumsinspektør Lars Bjørn Madsen, som sidder klar på Biblioteket Kulturværftets 3. etage mandag 25. november 2019 kl. 16-18 og besvarer spørgsmål fra borgerne om alt inden for den lokale kulturhistories spændende område.

Kan du ikke finde din historie, så er der her en mulighed for at spørge om din boligs historie, din families historie, din egns historie og meget andet. Der er tidligere blevet spurgt om byporte, gravhøje, stengærder, brolagte veje, gamle kort og forgangne virksomheder som Kronborg Geværfabrik og Helsingørs sukkerraffinaderier. Mange er kommet med egne ting, f.eks. ældre fotos, malerier eller grafik, som arkivaren oftest har været i stand til at tids- og stedfæste.

Naturligvis har Lars Bjørn Madsen ikke altid svar på rede hånd, men han kan i hvert fald i langt de fleste tilfælde henvise til den rette kilde, uagtet den findes i Statens Arkiver, i museets ganske omfattende lokalhistoriske arkiv, i bøger og artikler på biblioteket eller måske hos en af museets kontaktpersoner med særlig viden om bestemte emner.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?