19. november 2018
Helsingør Kommunes Beredskab har vurderet, at det ikke længere er nødvendigt med et afbrændingsoforbud. Foto: Andreas Norrie(Arkivfoto
Helsingør Kommunes Beredskab har vurderet, at det ikke længere er nødvendigt med et afbrændingsoforbud. Foto: Andreas Norrie(Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slut med forbud: Nu kan der grilles i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med forbud: Nu kan der grilles i Helsingør
Helsingør - 15. august 2018 kl. 10:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forbud mod afbrænding som blev indført den 7. juni 2018 jævnfør Beredskabslovens bestemmelser, ophæves hermed med øjeblikkelig virkning den 15 august 2018 i Helsingør Kommunes område. Det oplyser Helsingør Kommune og Helsingør Kommunes Beredskab i en pressemeddelelse.

Ophævelse af forbuddet mod afbrænding betyder blandt andet, at det nu igen er tilladt frit at anvende grill og benytte ukrudtsbrændere i haven.

Kommunen henleder opmærksomheden på, at nedenstående generelle bestemmelser omkring afbrænding af haveaffald fortsat er gældende:

o Der er generelt forbud mod afbrænding af alle former for affald hele året og i hele kommunen. Forbuddet gælder både for private og for erhverv.

o Haveaffaldet må bortskaffes til Genbrugspladsen eller via den kommunale haveaffaldsordning.

o I særlige tilfælde kan erhverv søge om tilladelse til at afbrænde gren-affald hos By, Land og vand i Helsingør Kommune.

o Det er tilladt at tænde mindre bål til pølser eller snobrød på dertil indrettede bålsteder og ved anvendelse af rent træ.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk