4. juni 2020
Kirkebøger er en guldgrube, når der skal slægtsforskes.
gallery icon

Se billedserie

Kirkebøger er en guldgrube, når der skal slægtsforskes.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slægtsforskere holder åbent hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slægtsforskere holder åbent hus
Helsingør - 18. oktober 2019 kl. 20:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danske Slægtsforskere holder i den kommende uge i samarbejde med de lokale slægtsforskerforeninger åbent hus med arrangementer over hele landet.

I Helsingør er der åbent hus tirsdag den 22. oktober fra kl. 19 til kl. 21.30, og det finder sted i Laxmandssalen i Karmeliter¬klosteret ved Sct. Mariæ Kirke Sct. Annagade 38 i Helsingør.

Her er alle med interesse for slægtsforskning velkomne, og der er i løbet af aftenen mulighed for at høre en række indlæg om slægtsforskning. Således indledes aftenen med præsentation af Danske Slægtsforskere af landsformanden Kirsten Sanders og præsentation af den lokale forening, som den lokale formand, Jan Niemann står for.

Herefter vil Kirsten Sanders sammen med landsforeningens næstformand Per Andersen fortælle om at forske i kirkebøger og i folketællinger.

Efter en pause, hvor lokalforeningen er vært med lidt drikkelse, fortæller Per Andersen om nye kilder til slægtsforskningen, bl.a. om mediestream og om Slægtsforskernes bibliotek, som han selv er leder af. Aftenen slutter med et indlæg af Poul M. Nielsen, Helsingør Philatelistklub, som han kalder " Et brev, der lukkede op for historien"

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?