28. september 2020
Tre af de legendariske lærerkræfter på Helsingør Gymnasium: Kirsten Sørensen, tv, Otto Rühl og Marianne Kaas Kristensen.
Tre af de legendariske lærerkræfter på Helsingør Gymnasium: Kirsten Sørensen, tv, Otto Rühl og Marianne Kaas Kristensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seniorklub skal høre om Helsingør Gymnasium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seniorklub skal høre om Helsingør Gymnasium
Helsingør - 14. januar 2020 kl. 10:43

Ved Seniorklubbens møde torsdag, den 16. januar kl. 12-14.30 i Sthens Kirke, Egevænget 2, vil der være spisning og foredrag om »Helsingør Gymnasium gennem 40 år«.

Helsingør Gymnasium (HG) fejrede i 2018 sin 40 års fødselsdag - men hver gang der har været et jubilæum - 10 - 20 - 30 - har det fra ældre helsingoranere lydt: »Det kan da ikke passe! Der har da været gymnasium i Helsingør meget længere - hvad med H.C.Andersen - gik han ikke på Helsingør Latinskole 1826-1827?«

Denne eftermiddag vil lektor Otto Rühl fra Helsingør Gymnasium, der har været ansat på HG fra 1.aug. 1979 - og siden 1.juli også er formand for menighedsrådet i Sthens Kirke - prøve at rede trådene ud - hvorfor er det helt korrekt, at Helsingør Gymnasium kun er 41 ½ - hvad er det for en bygning, der ligger i Kongensgade - og hvad lå der på hjørnet af Kongevejen og Trækbanen, hvor Skolen på Kongevejen lige nu ligger ?

Og hvorfor er tidligere borgmester Per Tærsbøl »æreslektor« på gymnasiet ?

Pris incl. smørrebrød er 50 kr. - drikkevarer kan købes til fordelagtige priser.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?