25. september 2020
Køretøjer af alle slags bliver præsenteret på Fars Dag på Danmarks Tekniske Museum. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Køretøjer af alle slags bliver præsenteret på Fars Dag på Danmarks Tekniske Museum. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Fars fede fridag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Fars fede fridag
Helsingør - 05. juni 2019 kl. 19:30
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var sort af mennesker og røg fra maskinerne, da Danmarks Tekniske Museum igen fejrede Fars Dag med et brøl af en maskinfest.

arrow Læs også: Menuen står på knust bil til frokost til Fars Dag

Fars fede fridag forstår de at markere på Teknisk Museum på Fabriksvej, og for mange er det blevet en tradition at lægge vejen forbi og få en på opleveren.

Fars fede fridag forstår de at markere på Teknisk Museum, og for mange er det blevet en årlig tradition at lægge vejen forbi og få en på opleveren.

Og det får man så sandelig, hvad enten det gælder bilafbrændinger og knuste biler, en cykeltur med hovedet nedad, en klatretur på en kampvogn - eller en tur i den populære mini-togbane.

Igen i år var vejret med arrangørerne, så midt i sommerheden kunne børnefamilier, bedsteforældre og børnebørn og andre folk med hang til maskiner og biler begejstres over de mange udstillede ting. Veteranbiler, klassiske biler og OB'vognen fra Danmarks Radio var blot nogle af de køretøjer, der vakte beundring, men lykken kan også være at få lov til at kravle op i en stor lastbil.

Maskinfesten på Danmarks Tekniske Museum er blevet et tilløbsstykke gennem de mange år, den er blevet holdt, og aktiviteterne bliver stadig flere.

Har debatten om sexisme taget overhånd?