6. april 2020
Smukke omgivelser og smukke brudekjoler - de skal naturligvis undersøges nærmere af de mange gæster til søndagens bryllupsmesse på Hotel Marienlyst.
gallery icon

Se billedserie

Smukke omgivelser og smukke brudekjoler - de skal naturligvis undersøges nærmere af de mange gæster til søndagens bryllupsmesse på Hotel Marienlyst.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Bryllupsmesse er søndagens publikumsmagnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Bryllupsmesse er søndagens publikumsmagnet
Helsingør - 12. januar 2020 kl. 11:53
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kør fra kirken i veteranbilen fra »Badehotellet« - en rummelig Paige fra 1926. Eller dæk bordet op med håndblæste glas dekoreret med ægte guld eller sølv.

arrow Læs også: Bryllupsmessen for alle, der kræser for den store dag

På søndagens bryllupsmesse på Hotel Marienlyst kan man hente inspiration til et væld af bryllupper. Måske et havebryllup, mere uformelt med Kalles Kaffe, der ruller vognen ind ud på eftermiddagen? Alt er muligt, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Og måske også det faktum, at de gode tilbud kan være booket - for der var mange mennesker til bryllupsmesse på Hotel Marienlyst. Ved åbningstid stod folk i en kø på langt over 50 mennesker. Heldigvis er der åbent helt til klokken 16.00.

- Vi har samlet udstillere, der alle er ildsjæle og kræser om tingene. Vi har også forsøgt at vælge nogle, der er på vej frem med nye ideer til, hvordan man kan fejre sit bryllup, og vi har lagt vægt på, at der skal være mange lokale udstillere fra Nordsjælland, fortalte Bettina Winther Rübner Bang, der står for den første bryllupsmesse på Hotel Marienlyst i 10 år.

Klik på billederne og oplev stemningen til bryllupsmessen på Hotel Marienlyst.