22. april 2021
André Babikian i rollen som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind spiller Dan Sommerdahl i CHARLIE-krimien ?Sommerdahl?. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
André Babikian i rollen som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind spiller Dan Sommerdahl i CHARLIE-krimien ?Sommerdahl?. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populære Sommerdahl er tilbage i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populære Sommerdahl er tilbage i Helsingør
Opdateret 10. juli 2020 kl. 20:08
Helsingør - 10. juli 2020 kl. 19:29

Peter Mygind, Laura Drasbæk, André Babikian og resten af ’Sommerdahl’-holdet er tilbage i Helsingør, hvor de netop har startet optagelser til anden sæson af den danske krimiserie til TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY.

Torsdag 2. juli gik optagelserne i gang til anden sæson af krimiserien 'Sommerdahl', hvor Peter Mygind spiller rollen som efterforsker Dan Sommerdahl. Sommerdahl og resten af politienheden rykker ud til nye kriminalsager i Helsingør, mens uroen fortsat lurer mellem Dan og hans kone, chefkriminaltekniker Marianne Sommerdahl, spillet af Laura Drasbæk.

arrow Læs også: Sommerdahl i Helsingør: Det var ligesom at komme hjem til familien

Dan og Marianne er flyttet fra hinanden, men fortsætter alligevel samarbejdet på politistationen. Dans bedste ven og makker, Flemming Torp, står akut og mangler et sted at bo og flytter derfor ind i Mariannes anneks, hvilket kun skaber yderligere spændinger mellem trekløveret.

Anden sæson

I anden sæson af 'Sommerdahl' kan seerne glæde sig til et gensyn med skuespillerne Peter Mygind, Laura Drasbæk og André Babikian samt det faste politihold bestående af Lotte Andersen, Peter Gantzler, Mathias Käki Jørgensen og Diêm Camille Gbogou. Derudover får serien selskab af gæsteoptrædener fra bandmedlemmerne fra Magtens Korridorer samt Therese Glahn, Andrea Vagn Jensen, Caspar Phillipson, Maria Erwolter, Lars Hjortshøj m.fl.

Skuespiller Peter Mygind er meget begejstret for alle de nye skuespillere, han skal spille sammen med, og han har set frem til at komme i gang med optagelserne:

Glad for Helsingør

- Jeg har glædet mig helt vildt. Vores hovedforfatter, Lolita, har haft tid til at pudse og finskrive anden sæson, og Carsten Myllerup, vores instruktør, har haft tid til at finde de bedste skuespillere, som skal spille med i den nye sæson, fortæller Peter Mygind, der også er begejstret for at vende tilbage til Helsingør.

- Jeg er blevet endnu gladere for Helsingør, end jeg var i forvejen. Der er så mange smukke steder, jeg har lært at kende, og så er helsingoranerne de sødeste mennesker. Der bliver hilst og vinket mange gange, og det glæder jeg mig til at opleve igen, siger Peter Mygind.

'Sommerdahl' er skrevet af manuskriptforfatter Lolita Bellstar frit efter Anne Grues krimiserie om den skaldede detektiv. Anden sæson er instrueret af Carsten Myllerup og produceret af Sequoia med producent Janni Helleskov i spidsen.

arrow Kom med bag om krimi-TV-serien Sommerdahl
22. juli 2020 kl. 06:42 Opdateret: kl. 17:53
arrow DEBAT: Udvalgsformand: Sommerdahl er en god forretning
14. maj 2020 kl. 09:43 Opdateret: kl. 09:43
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?