25. juni 2021
#1037527
Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær busrute blev akut omlagt: Nu er der nyt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær busrute blev akut omlagt: Nu er der nyt
Helsingør - 06. maj 2021 kl. 14:01
Af Christopher Valeur

Det kom ud af det blå for mange passagerer, at buslinjerne 802 og 840 ikke stoppede ved hverken Kristinehøjvej/Abildsgårdsvej og Olaf Rudes Vej tirsdag og onsdag. Din Offentlige Transport, DOT, havde meldt det ud på deres hjemmeside forholdsvis sent, hvilket gjorde, at flere passagerer ikke var klar over, at ruten var blevet omlagt.

arrow Læs også: Mystisk ændring: Populær busrute akut omlagt

Det er nu kommet frem, at ruten blev akut omlagt, da der var privat vejarbejde foran et hus, som ikke var blevet anmeldt. Der stod på DOT's hjemmeside forleden, at der ikke var tidshorisont på, hvornår linjerne kunne køre deres normale ruter igen. Det er ofte tilfældet, når der kommer akutte ændringer, men Frederiksborg Amts Avis kan nu afsløre, at buslinjerne igen kører normalt. Det har været tilfældet siden klokken to i går eftermiddag. Derfor endte busruten med at have været omlagt i halvandet døgn.

Det var i begge retninger mellem Eckersbergvej og Søvejen/Abildgårdsvej, at buslinjerne ikke kunne køre, hvilket betød, at bussen ikke betjente stoppestederne Kristinehøjvej/Abildgårdsvej og Olaf Rudes Vej. Linje 802 og 840 kørte i stedet ad Kronborg Ladegårds Vej - Kingosvej.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?