22. november 2017
Nordsjællands Politi sørgede for god ro og orden, da FCK spillede på stadion. Det samme sker på søndag, når Brøndby IF skal spille mod FC Helsingør. 

Foto: Kim Rasmussen
Nordsjællands Politi sørgede for god ro og orden, da FCK spillede på stadion. Det samme sker på søndag, når Brøndby IF skal spille mod FC Helsingør. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet er klar til at tage imod Brøndbyfans i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet er klar til at tage imod Brøndbyfans i Helsingør
Helsingør - 19. oktober 2017 kl. 12:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Helsingør skal på søndag klokken 16 spille mod Brøndby IF på hjemmebane, og den kamp forventes at tiltrække op mod 1500 Brøndby-fans, som skal følge deres favorithold på nærmeste hold.

arrow Læs også: Helsingør-boss: Sure Brøndby-fans truer os

Sidst, der blev spillet hjemmebanekamp mod et af Superligaens stjernehold var, da FC Helsingør mødte FC København. Også dengang var politiet massivt til stede og fulgte de mange fans til og fra stadion. Men det hele forløb uden problemer og i god ro og orden.

Og det håber Nordsjællands Politi også bliver tilfældet denne gang, hvor et stort hold skal spille på stadion på Nordre Strandvej.

Forventer udsolgt
Kampen i ALKA Superligaen forventes udsolgt med 6000 tilskuere, og en stor del af BIF-fans'ene tager formentlig særtog til og fra Helsingør Station, hvor de vil ankomme ca. klokken 13.57.

Her står politiet klar til at tage imod og følge de mange fans til Stadion ad en planlagt rute: Jernbanegade - Havnegade - Allegade - Sct. Annagade - Lappen - Nordre Strandvej.

De vil blive fulgt i højre side af kørebanen.

Politiet vil være til stedet før, under og efter kampen og når kampen er fløjtet af, bliver BIF-fans'ene fulgt tilbage til stationen.

Sang og fest
- Beboerne på ruten kan derfor forvente, at de før og efter kampen skal lægge ører til sang og lignende fra en gruppe personer, de normalt ikke ser i nabolaget, hedder det i en pressemeddelelse fra Nordsjællands Politi.

- Vi vil bruge vores store erfaring med håndtering af fodboldkampe i Superligaen, da vi jo i flere år har håndteret kampe, hvor kredsens andre superligahold - Lyngby BK og FC Nordsjælland har haft hjemmekampe. Vi ønsker at forberede byens borgere på dette festlige indslag og ønsker god kamp til både spillere og tilskuere, lyder det fra politiinspektør Jesper Kracht, Nordsjællands Politi.

dorte

arrow Se billeder og video: Glade FCK-fans blev modtaget af politet
17. september 2017 kl. 20:00 Opdateret: kl. 20:47
arrow Helsingør får ørerne i maskinen mod kyniske FCK
17. september 2017 kl. 17:54 Opdateret: kl. 17:56
arrow Politiet mandsopdækker søndagens superligakamp
14. september 2017 kl. 14:03 Opdateret: kl. 14:03
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk