28. maj 2020
Mørdrup Kirke er en aktiv kirke med mange forskellige arrangementer. Foto: Arkiv
Mørdrup Kirke er en aktiv kirke med mange forskellige arrangementer. Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Orienteringsmøde om menighedsrådsvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Orienteringsmøde om menighedsrådsvalget
Helsingør - 22. maj 2020 kl. 11:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så åbner Danmark igen og her under kirkernes åbning med daglige ændringer i vilkårene skal jeg oplyse, at Mørdrup Sogn holder orienteringsmøde tirsdag 9. juni 2020, klokken 19.30 til 21.30 i Mørdrup Kirkes mødesal, som tidligere annonceret.

Orienteringsmødet handler om menighedsrådsvalget tirsdag den 15. september 2020, der foregår som en valgforsamling for sognets medlemmer af folkekirken.

Menighedsrådet kan kaldes for Mørdrup Sogns og kirkes bestyrelse. Sognet har 6.380 medlemmer af folkekirken og der skal vælges 11 medlemmer til menighedsrådet, hvortil kommer sognets to præster. Valgperioden er to år fra 29. november 2020.

Menighedsrådets opgaver er, at give kristendommen de bedste vilkår i sognet, at skabe gode rammer for det kristne fællesskab i glæde og sorg, at skabe gode vilkår for evangeliets forkyndelse, at stå for sognets økonomi med budget, regnskab og økonomistyring, at administrere kirkens bygninger og at være arbejdsgiver for kirkens ansatte ud over præsterne.

Menighedsrådet holder 9 møder om året med offentlig adgang (personsager undtaget).

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?