20. januar 2019
Bandet Jazz Team spiller til pinsefesten ved Hammermøllen. Foto: Pressefoto
Bandet Jazz Team spiller til pinsefesten ved Hammermøllen. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Også jazz i pinseskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Også jazz i pinseskoven
Helsingør - 16. maj 2018 kl. 20:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pinselørdag 19. maj inviterer Hammermøllens Venner til den traditionelle pinsefest under de lysegrønne bøgetræer i pinseskoven ved Hammermøllen i Hellebæk. Festens formål er som altid at indsamle midler til vedligeholdelse af Hammermøllen. Festen starter allerede ved middagstid med kanonsalut. Der bliver tændt op i Hammermøllens esse, og de dygtige smede fra Rådvad vil vise, hvorledes man producerede bøsseløb på Kronborg Geværfabrik frem til lukningen i 1870.

arrow Læs også: Traditionsrig pinsefest ved Hammermøllen

Pinselørdag emmer af jazz i Helsingør kommune, og Hellebæk er ingen undtagelse. I det store telt ved søen vil der være musikalsk underholdning fra klokken 12, hvor Gruppen Fætrene går på scenen med deres Rythm and Blues inspirerede musik. Klokken 14 overtages scenen af Swingteam, der i lokalområdet er kendt fra flere koncerter på Bølgen, men i øvrigt spiller over hele Nordsjælland og i København. Orkesteret er ensbetydende med solid Swing, velklingende ballader og brasilianske rytmer. Swingteam er på scenen en time, og efterfølges af Nordskovparkens spillemænd, der lægger op til fællessang med publikum. Spillemændene medbringer sanghæfter, således at alle kan synge med.

Solen skinner altid på pinsemarkedet, og i år er ingen undtagelse. Arrangørerne lover fint vejr til de musikglade gæster, der har mulighed for at købe mad fra grillen, øl og vin samt lagkage og kaffe.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk