17. april 2021
Mette Asmussen er ny partner i Advodan Helsingør og Mads Cramer-Kam  er ny associeret partner. Foto: Presse
Mette Asmussen er ny partner i Advodan Helsingør og Mads Cramer-Kam er ny associeret partner. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny partner i Advodan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny partner i Advodan
Helsingør - 07. marts 2021 kl. 19:34

Advodan Helsingør styrker nu sin erhvervsmæssige profil med ny partner og ny associeret partner. Således er advokat Mette Asmussen indtrådt i Advodan Helsingørs partnerkreds, og advokat Mads Cramer-Kam er udnævnt som associeret partner.

Advodan Helsingør, der har adresse i Strandgade 51, har til trods for coronakrisen fastholdt vækst og udvikling. Udnævnelsen af advokat Mette Asmussen som partner og advokat Mads Cramer-Kam som associeret partner sker således som led i en planlagt strategi for at styrke advokatkontoret bedst muligt.

Mette Asmussen og Mads Cramer-Kam, der begge har rødder i lokalmiljøet, har i en årrække været en del af Advodan Helsingørs erhvervsafdeling. Udnævnelserne har virkning fra 1. januar 2021, hvilket Advodan Helsingør vil markere særskilt ved en senere lejlighed når dette igen er muligt.

Grundet stigende vækst og udvikling indenfor ejendomsadministration har Advodan Helsingør desuden ansat Majken Munch Haunsø som administrationschef. Majken har en længerevarende karriere indenfor ejendomsadministration og kommer senest fra en stilling hos Newsec.

Maria Udengaard Johansen er desuden pr. 1. januar 2021 tiltrådt som ejendomsadministrator, og bliver dermed en del af teamet, som nu tæller i alt otte ejendomsadministratorer og tre ejendomsbogholdere, der til dagligt servicerer ejendomme og foreninger.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?