19. oktober 2021
Nicolai Juel Vædele er skiftet  fra museumsverdenen til Greater Copenhagen.
Nicolai Juel Vædele er skiftet fra museumsverdenen til Greater Copenhagen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nicolai har skiftet spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicolai har skiftet spor
Helsingør - 20. januar 2021 kl. 20:08

Greater Copenhagen, som blandt andet er med til at markedsføre Helsingør turistmæssigt gennem Wonderful Copenhagen har her ved årsskiftet ansat Nicolai Juel Vædele, Helsingør, i sekretariatet.

arrow Læs også: DEBAT: 450.000 kr. til ny skiltning i byen ! - Men noget er glemt

Sammen med de nyansatte Christian Hørdum Andersen og Denise Nilsson skal han hjælpe samarbejdsorganisationen med at gøre Greater Copenhagen til en af verdens førende vækstmetropoler.

I en pressemeddelelse heddfer det, at Nicolai Juel Vædele (48) er ansat som ny Senior Advisor og skal bidrage til udvikling og implementering af Greater Copenhagens initiativer om grøn omstilling.

I samarbejde med regeringerne i Danmark og Sverige, EU og STRING skal Nicolai være med til at sikre, at Greater Copenhagen bliver en af de absolut førende metropolregioner for viden og innovation inden for grøn omstilling, klimatilpasning og green tech.

Nicolai Juel Vædele har erfaring med implementering af store samarbejdsprojekter mellem offentlige myndigheder og private virksomheder, bl.a. som implementeringschef i KOMBIT A/S.

Han har arbejdet som managementkonsulent i den internationale konsulentvirksomhed Deloitte og været projektchef i KL bl.a. med ansvar for projektledelsen af salget af fælleskommunale virksomheder.

Nicolai Juel Vædele bor i Helsingør, hvor han indtil for nylig var museumsinspektør på Værftsmuseet. Den stilling sagde han op i forbindelse med den uro, der har været på museumsfronten.

Nicolai er kendt som debattør og ikke mindst som kaptajn på det maritime projekt i værftshallernes Hal 16, hvor træskibe får nyt liv.

arrow Et blad med historier
08. februar 2021 kl. 15:00 Opdateret: kl. 15:00
arrow Her er de nye museums-bosser
02. februar 2021 kl. 12:46 Opdateret: kl. 12:55
arrow DEBAT: Museet er stolt over at være statsanerkendt
26. januar 2021 kl. 14:22 Opdateret: kl. 14:22
Rejser du til udlandet i år?