22. juni 2021
Den ene person blev ramt, da han gik på Snekkersten Havn.
Den ene person blev ramt, da han gik på Snekkersten Havn.
Foto: Fotograf Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mystisk mand i sølvfarvet bil skød otte personer med hardball-pistol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mystisk mand i sølvfarvet bil skød otte personer med hardball-pistol
Opdateret 14. maj 2021 kl. 12:32
Helsingør - 14. maj 2021 kl. 11:46

Flere borgere anmeldte torsdag eftermiddag, at de var blevet beskudt med en hardball pistol fra et forbipasserende køretøj mellem klokken 16.20 og 17.50.

arrow Læs også: Sigtet i retten: Skød litauisk direktør mod tilfældige?

Der er ifølge Nordsjællands Politi blandt andet blevet skudt mod en 15-årig ung mand fra Snekkersten ved Vestervang Kirke, en 27-årig lokal mand på Gurrevej, efter en 72-årig mand, som beskar planter i sin forhave på Gurrevej, og en 30-årig mand fra Helsingør anmeldte, at der var blevet skudt hul i hans bagrude, da han kom kørende ved pantstationen på Prøvestensvej.

I Humlebæk blev en 21-årig kvinde fra Helsingør ramt på bagdelen af tre skud, da hun cyklede af Fredensborgvej, og en 37-årig mand fra København blev beskudt, da han ventede på toget på Humlebæk Station.

Senere torsdag aften blev en 45-årig mand fra Humlebæk ramt på armen og ryggen af flere hardball skud, da han gik ad Humlebæk Strandvej, ligesom en 15-årig ung mand fra Søborg blev beskudt flere gange med en hardball pistol fra en bil, der hørte rundt ved Snekkersten Havn.

Flere af de forurettede borgere har forklaret, at skuddene fra hardball pistolen kom fra en større sølvfarvet bil. Desuden beskrives en gerningsmand som værende cirka 20 år, østeuropæisk af udseende, lys i huden, klippet skaldet i siderne og med kort mørkt hår oven på hovedet, iført grå t-shirt.

Flere patruljer kørte rundt i anmeldelsesområderne for at finde bilen og gerningsmanden, dog uden held.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?