23. januar 2021
Museumsinspektør Ulla Tofte bliver nu en del af bestyrelsen i en af Danmarks mest magtfulde erhvervsorganisationer. Foto: Torben Sørensen
Museumsinspektør Ulla Tofte bliver nu en del af bestyrelsen i en af Danmarks mest magtfulde erhvervsorganisationer. Foto: Torben Sørensen
Foto: TORBEN SORENSEN/KALABAS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Museumsinspektør bringer kulturen ind i erhvervsorganisation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Museumsinspektør bringer kulturen ind i erhvervsorganisation
Helsingør - 11. september 2020 kl. 13:29

I forbindelse med Dansk Erhvervs generalforsamling torsdag, er direktør Ulla Tofte fra M/S Museet for Søfart indtrådt i bestyrelsen. Det er første gang nogensinde at et museum får plads i DEs bestyrelse og det vidner om, at kultur er kommet på dagsordenen - også som en økonomisk faktor:

arrow Læs også: DEBAT: Giv os vores museum tilbage

- I Dansk Erhverv ser vi kultur og erhverv som forudsætningerne for hinanden. At Ulla Tofte træder ind i bestyrelsen, ser vi som en stor styrkelse af Dansk Erhverv, og vi ser meget frem til Ulla Toftes bidrag i bestyrelsesarbejdet på vigtige, samfundsmæssige agendaer for dansk kultur- og erhvervsliv, udtaler adm. Direktør for Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen.

Ulla Tofte glæder sig på kulturlivets vegne over at det nu anerkendes, at kulturen har en betydning for erhvervsliv og samfundsudvikling:

- Kulturens store betydning for det enkelte menneske er velkendt, men det er utroligt dejligt at kulturens positive bidrag til samfundsøkonomien i bredere forstand nu også anerkendes, siger Ulla Tofte og tilføjer.

arrow DEBAT: Tivolisering af Flynderupgård
02. december 2020 kl. 09:40 Opdateret: kl. 09:40
arrow DEBAT: En museums-sag
27. november 2020 kl. 10:05 Opdateret: kl. 10:05
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?