10. juli 2020
Der er mange arrangementer langs den nordsjællandske pilgrimsrute
Der er mange arrangementer langs den nordsjællandske pilgrimsrute
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød kvinden bag Tisvildevejen i kvindecaféen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød kvinden bag Tisvildevejen i kvindecaféen
Helsingør - 16. november 2019 kl. 11:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kvindeforum Helsingør inviterer lokale kvinder i alle aldre til Kvindecafé 18. november klokken 19-21 i Frivilligcenter Helsingør på Kronborgvej 1C, hvor Gitte Christiansen vil fortælle om Pilgrimsruten i Nordsjælland: Tisvildevejen.

Tisvildevejen er en historisk pilgrimsrute og indeholder interessante valfartssteder som munke og pilgrimme har opsøgt. Munke har i rituelt øjemed anvendt kilderne og pilgrimme har gennem tiderne opsøgt bl.a. Esrum Kloster og Æbelholt Kloster, samt de historiske helligkilder Daniels Kilde, Grønne Kilde, Hvidekilde, Snokilde, Toftekilde og Helene Kilde.

Ruten er opdelt i fire etaper mellem 8 nordsjællandske landsbyer og hver dagsetape udgøres af en kortere eller længere strækning. Hvis man vælger alle de lange etaper mellem landsbyerne er ruten ca. 82 km - ved de korte etaper er ruten i alt ca. 65 km.

På kvindecafeen vil Gitte Christiansen fortælle om tilblivelsen af Tisvildevejen og om de forskellige etaper, der er på ruten. Herudover vil hun fortælle om de events og guidede ture der afholdes.

Kvindeforum Helsingør er arrangør af en række cafémøder for kvinder i alle aldre. På møderne er der en spændende foredragsholder, som fortæller sin personlige historie og herefter er der debat ved bordene.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?