26. januar 2021
Den ene af tyvene fik samme dag en straksdom her ved Retten i Helsingør.
Den ene af tyvene fik samme dag en straksdom her ved Retten i Helsingør.
Foto: Sarah Marie Winther
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møbeltyve afsløret af handlekraftig nabo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møbeltyve afsløret af handlekraftig nabo
Helsingør - 25. november 2020 kl. 12:13

Klokken 08.12 tirsdag anmeldte en beboer på Sandagerhusvej i Hornbæk, at der holdt en fremmed bil i en nabos indkørsel, og at flere ting indikerede, at det var indbrudstyve, der var på besøg. Patruljer blev sendt til stedet, men inden politiet ankom, var to fremmede mænd kørt fra stedet med møbler i bilen, oplyser Nordsjællands Politi.

Anmelderen fulgte dog efter de to fremmede mænds bil i sin egen bil, og snart efter kunne han overlade eftersættelsen til en af de ankomne patruljevogne, og efter en kort eftersættelse på Harreshøjvej, blev køretøjet bragt til standsning, og de to mænd i bilen blev anholdt.

De to anholdte var en henholdsvis 19-årig mand fra København og en 25-årig mand fra Brøndby, og førstnævnte fik senere på dagen ved Retten i Helsingær en straksdom på 40 dages fængsel, mens sidstnævnte blev sigtet for kørsel uden førerret samt kørsel i påvirket tilstand, idet han fik narkometeret til at slå ud for amfetamin. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?