10. december 2019
Hornbæk tæller ned til årets store fest, som begynder fredag, og fredag aften skal Gasbox nok få festpladsen til at gynge.
gallery icon

Se billedserie

Hornbæk tæller ned til årets store fest, som begynder fredag, og fredag aften skal Gasbox nok få festpladsen til at gynge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lutter lokale leverer lyden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lutter lokale leverer lyden
Helsingør - 23. juli 2019 kl. 04:14
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På fredag klokken 17 slås portene op til Hornbæk Havnefest, som holdes for 138.gang. Og allerede klokken 18 kan man på Store scene opleve den populære gruppe Souvenirs, som klokken 20 afløses af ingen ringere end den lokale Gasbox.

I det hele taget af det de lokale musik-koryfæer, der leverer lyden til dette års havnefest. Fredag kan man eksempelvis komme til afterparty i Vise Vers-teltet med Hornbæks eget boyband, de altid populære Sweet Charlie 5, og i Hyttefadet underholder Jane og Shane, mens duoen Tanstrup Hesse vil sprede hygge og god stemning i Molebaren »Fredsfisken« med akustisk guitar og sang baseret på de seneste årtiers pop-og rockhits.

Lørdag kan man glæde sig til et genhør med Ann-Louise, Læderhalsene lægger publikum for deres fødder klokken 15.30, og om aftenen klokken 19 indtager Beverly Hills Orchestra feat. Henrik Launbjerg og Jimmi Colding fra Zididada scenen - i dagens anledning med fuld blæserseksion. Det skal nok fylde festpladsen. Aftenen igennem kan man glæde sig til at høre Sunshine Boys, Human Sound og alle steds nærværende Sweet Charlie 5 og i molebaren "Fredsfisken" optræder bandet "Rovdrift" med sanger og skuespiller Carsten Bjørnlund, kendt fra DRs serie "Arvingerne", i front.

Søndag underholder Nis P. Jørgensen klokken 10 til det gratis sildebord. Mek Pek, Anna Spejlæg og Anton Falk optræder med deres Åh Abe Show klokken 14, og klokken 17 kommer Halberg & Friends med alle hits'ene fra Halberg Larsen og Ray Dee Ohh.

Arrangørerne af Hornbæk Havnefest har i år forsøgt at skabe en havnefest som i de gode gamle dage. Det betyder blandt andet der kan købes dagsbillet ved indgangen for 80 kroner pr. dag for voksne, 40 kroner for børn i alderen 7-14 år, og øvrige børn går gratis ind.

Og udover musikken er der alle de kendte indslag som blandt andet plankedyst, havnefest i børnehøjde ved Strandlegepladsen, sildekasse grandprix med Thorkild Thyrring som speaker og slidskeræset søndag eftermiddag.

grafik køb billede