10. august 2020
Lotus Turéll fortæller om sin barndom, der var præget af utryghed og et alt for stort ansvar. Foto: Presse
Lotus Turéll fortæller om sin barndom, der var præget af utryghed og et alt for stort ansvar. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lotus Turéll fortæller om at være barn af en misbruger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lotus Turéll fortæller om at være barn af en misbruger
Helsingør - 08. november 2018 kl. 12:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lotus Turèll besøger på mandag Helsingør med et foredrag om sin barndom som datter af forfatteren Dan Turèll - en barndom, der var præget af utryghed og et alt for stort ansvar som følge af faderens misbrug.

Foredraget er gratis og foregår mandag den 12. november kl. 19.00 på Kulturværftet, Lille Scene. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Med udgangspunkt i sin egen historie fortæller Lotus ærligt om livet i en familie præget af misbrug og utryghed og giver gode råd til, hvad man kan gøre for at opdage og hjælpe børn i familier med afhængighedsproblemer. Foredraget er arrangeret i samarbejde med organisationen TUBA, der hjælper børn og unge fra familier med misbrug, og repræsentanter for organisationens afdeling i Helsingør vil også være til stede på aftenen.

Lotus Turèll udgav i 2017 bogen »Hemmeligheder for Pige«, en selvbiografisk fortælling om hendes barndom og opvækst som datter af den folkekære forfatter Dan Turèll. Hun arbejder nu intenst på at bryde tabuer om at vokse op med en alkoholiseret forælder og hjælpe andre med samme baggrund.

TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkoholmisbrugere.

TUBA tilbyder hjælp til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- og stofmisbrug. TUBA hjælper unge via terapi, onlinerådgivning, undervisning og kurser.

TUBA er en del af Blå Kors Danmark.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?