28. september 2021
Frederik Schnoor udstiller malerier og giver  en lille koncert med sit band  Freddy & the Phantoms. Foto:
Frederik Schnoor udstiller malerier og giver en lille koncert med sit band Freddy & the Phantoms. Foto:
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lørdagsmatiné med Freddy & the Phantoms

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdagsmatiné med Freddy & the Phantoms
Helsingør - 04. august 2021 kl. 09:22

Galleriet i Murergade 8 genåbner, efter sommerferien, på lørdag. Musikgalleriet lægger ud med en "Lørdagsmatine" med hard rock-bandet "Freddy & The Phantoms". Ved denne lejlighed dog i en helt særlig, akustisk opstilling .... som er lidt mere egnet til en eftermiddag i et galleri.

Den gode grund til, at det er dette band som besøger os denne gang er, at forsangeren Frederik Schnoor også er kunstmaler. Han er repræsenteret på den aktuelle udstilling, og han var også en del af det højt profilerede projekt "Recyclingformusic som galleriet stod bag sammen med spillestedet Karosserifrabrikken.

Når Frederik Schnoor, maler og musiker, tager pensel, spartel og tube i egen hånd, er hans stil stærkt inspireret af de gamle COBRA kunstnere og situationismen.

Det klassiske og orkestrerede er valgt fra til fordel for det eksperimenterende, intuitive og fabulerende.

Schnoor er autodidakt maler, musiker og eventmager med en bred vifte af kreativt outlet bag sig. Han er sangskriver, guitarist og sanger i hard rock bandet Freddy and the Phantoms, leder og skaber af Kun For Forrykte Festival, aktiv musiker, sanger og guitarist i 60'er gruppen Beefeaters og passioneret kunstmaler gennem mange år.

Frederik er ikke den eneste kunstner på galleriets vægge for tiden. Han er iblandt andre gode kollegaer som også begår sig i musikken; Lars H.U.G, Jess Stæhr, Anders Moseholm, Troels Trier m.fl.

Oplev også værker (malede guitarer) fra projekt #Recyclingformusic, af blandt andre Billy Cross, Magtens Korridorer, Per Chr. Frost, Peter Ingemann.

Frederik Schnoor er til stede den 7. august, og i dagens anledning giver ham også en lille intim semiakustisk koncert i Galleriet med sine venner fra Freddy And The Phantoms!

Der er flere sensommeraktiviteter i galleriets pipeline; man kan blandt andet glæde sig til koncert med Mikael K. og fællessang fra højskolesangbogen med Søren Launbjerg.

Stemmer du til kommunalvalget i år?