27. november 2020
André Andersen fortæller operahistorie.
André Andersen fortæller operahistorie.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: La Boheme med store armbevægelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

La Boheme med store armbevægelser
Helsingør - 20. november 2020 kl. 21:11

I den kommende uge kan man opleve en pompøs opera i al sin pragt og vælde, når André Andersen spiller sig igennem operaen La Boheme med store armbevægelser, humor, energi og glimt i øjet.

Så kold din lille hånd er... Ordene er fra La Boheme og det er Mimis hånd der er iskold i det lille kunstnerateliér under kvisten i Paris' latinerkvarter. Hun er syerske, han er kunstner, hun er syg, han er bekymret for om han kan passe hende - han er jo blot en fattig manuskriptforfatter, der må brænde sit nyeste værk for at holde varmen. Han vælger derfor at være kold overfor hende, så hun kan finde sig en rig mand, der kan tage sig af hende. Men ak, kan man bare sådan give slip på kjææærligheden, når nu den brænder ligeså hedt som forfatterens manuskript?

La Boheme i André Andersen version varer ca. en time kan opleves onsdag den 25. november klokken 19:30 i Kulturhuset Bølgen, Ålsgårde, torsdag den 26. samme tid i Kulturhus Syd, Vapnagaard og lørdag den 28. klokken 15:00 på Kadetten, Kronborg. Billetter på www.helsingor-teater.dk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?