11. december 2018
Sæsonens to første kampe kunne ikke have gået meget bedre.
Sæsonens to første kampe kunne ikke have gået meget bedre.
Foto: Nikolai Grønbech janussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kronborg Knights flot fra start i 1. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronborg Knights flot fra start i 1. division
Helsingør - 16. april 2018 kl. 10:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det amerikanske Football-hold Kronborg Knights fra Helsingør, indledte sæsonen på fornemste vis med en knusende, overbevisende 42-6 sejr over Spartans fra Ørestaden. Det skete på en på en kold og diset dag på Amager Fælled.

- Vi kunne ikke have ønsket os en bedre start på vores deltagelse i 1. division, siger cheftræner Thomas Frausing

Niveauet vil, i denne liga klart være højere end tidligere, men holdet har brugt off-season fornuftigt med både teknisk, taktisk og mental træning samt massiv investering i styrketræning og med ny tilgang af spillere, en roster( red: spilleliste) på dagen på 27 mand og et vel forberedt trænerteam, kom sejren sikkert i hus.

Knights bød velkommen tilbage til to spillere, der har været forbi SGD(Søllerød Gold Diggers): Alexander Schougaard, og Troels Thorbjørn Nielsen, der begge glimrede med gode indsatser samt en ny mand Jesper Bæk Nielsen, der også havde en flot debut.

Det var i det hele taget en god weekend for Kronborg Knights og Helsingør, da U16 mandskabet også tog en sejr ude over Søllerød Golddiggers med sikre 38-30, lørdag 14. april og dermed også indledte deres sæson, på bedste vis.

Næste kamp er 28. april klokken 14, hvor ridderne fra Kronborg tager imod Køge Marines, og åbner hjemmebanen på Løvdalsvej med smil, pølser, godt humør og amerikansk fodbold.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk