27. september 2020
Julie MeeRa er uddannet operasanger, og har et alsidigt repertoire. Foto: Presse
gallery icon

Se billedserie

Julie MeeRa er uddannet operasanger, og har et alsidigt repertoire. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kronborg Brass med Jesper Lohmann og Julie MeeRa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronborg Brass med Jesper Lohmann og Julie MeeRa
Helsingør - 15. september 2020 kl. 14:56

Kom i godt humør og god stemning i selskab med Kronborg Brass, sangerinden Julie MeeRa og sangeren og skuespilleren Jesper Lohmann.

Koncerten byder på et velklingende repertoire - Et sandt overflødighedshorn af de mest populære klassikere gennem tiden.

Jesper Lohmann har ved mikrofonen en teknik, der rummer så stort og bredt et spektrum, at der er frit valg på alle musikhylderne. Dertil synger han en af Bent Fabricius-Bjerre's elskede klassiker i duet med sopranen Julie MeeRa.

Jeppe Lindberg Nielsen står for den musikalske ledelse. Jeppe er til daglig solotrompetist i det Kgl. Kapel og lokalmand idet han bor Helsingør.

Jesper Lohmann - skuespiller og sanger. Højaktuel i »Tilløkke Otto« og "No More Jacks". Lohmann har desuden medvirkede i flere Tv-serier bla i TAXA, Lærkevej, Rita og Krøniken samt flere musicals.

Kronborg Brass har lige som alle andre garder og orkester været afskåret for at komme ud og optræde. Efter den lange CORONA nedlukning, trænger vi i den grad til at noget at glæde os over.

Vi håber at rigtig mange publikummer har lyst til at, komme og nyde denne koncert i Kulturværftets trygge ramme. Af sikkerhedsmæssige grunde skal man indkøbe sin billet på forhånd.

Kulturværftet gennemfører arrangementer efter myndighedernes anvisninger for at give en tryg oplevelse for alle publikummer, frivillige og artister.

Der er tale om en koncert om siddepladser - Varighed ca. 1 time - Billetter kan trygt bookes - systemet tildeler automatisk afstand mellem grupper i salen Billetkøb på Kulturværftet via kuto.dk eller hos Monroe Dametøj i Stengade 29 i Helsingør.

Har debatten om sexisme taget overhånd?