18. november 2017
Sidste år blev Helsingborgs gamle karakteristiske tidligere banegård  Ångfärjestationen blev sidste år flyttet til denne nye placering direkte ud til kajkanten - men flytningen har ikke været uden problemer. Foto: Andreas Norrie
Sidste år blev Helsingborgs gamle karakteristiske tidligere banegård Ångfärjestationen blev sidste år flyttet til denne nye placering direkte ud til kajkanten - men flytningen har ikke været uden problemer. Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt spillested og natklub går konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt spillested og natklub går konkurs
Helsingør - 15. oktober 2017 kl. 04:22
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

The Tivoli på Helsingborgs havn er begæret konkurs. Rammer også samarbejde med Kulturværftet.

Spillestedet og natklubben The Tivoli, som siden 1996 har haft hjemme i Helsingborgs gamle stationsbygning, der er også er kendt under navnet Ångfärjestationen, blev denne uge begæret konkurs.

arrow Læs også: Kendt spillested reddet efter konkurs

Selskabet bag spillestedet, som også har mange danske gæster, har stået bag de årlige store friluftskoncerter på Sofiero slot med verdensnavne som Per Gässle, Norah Jones og Bob Dylan.

De tre ejere af selskabet Hasse Jönsson, Johannes Kajrup og Magnus Hoff oplyser til Helsingborgs Dagblad, at det var dem selv, som indleverende konkursbegæringen til retten.

- Vi har slidt og slæbt døgnet rundt. Det var et projekt, som blev for stort for os, og måske endda var umuligt, siger Johannes Kajrup til Helsingborgs Dagblad.

To af de tre ejere har været med helt siden 1996.

Byggerod
Økonomien begyndte ifølge de tre ejere at skride sidste år, da det blev besluttet at flytte hele Ångfärjestationen cirka 100 meter til en placering umiddelbart nord for Sundbussernes terminal på havnen. Det skete for at gøre plads til et stort hotel- og konferencecenter, som i dag er ved at blive opført.

En mindre synlig placering kombineret med byggerod betød et fald i antallet af gæsterne samtidig med, at stedet har en høj husleje og høje personaleomkostninger.

Ejerne er der dog ikke i tvivl om, at et sted med et så godt navn, besøgstal og unikke lokaler nok skal genopstå i en eller anden form.

The Tivoli og Kulturværftet indgik som omtalt i Frederiksborg Amts Avis en samarbejdsaftale om en række koncerter til foråret, som skulle gå køre under navnen »Öresound«. Fremtiden for dette samarbejde afventer nu i hvilken form, som The Tivoli kommer til at genopstå.

arrow Kulturværftet og The Tivoli i samarbejde
07. oktober 2017 kl. 07:50 Opdateret: kl. 09:54
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk