6. marts 2021
Jette Nørregaard Rosenkrantz er fratrådt som leder af Stubben for at tiltræde et nyt job på Østerbro tæt på, hvor hun bor.Foto: Kenn Thomsen
Jette Nørregaard Rosenkrantz er fratrådt som leder af Stubben for at tiltræde et nyt job på Østerbro tæt på, hvor hun bor.Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt herberg og varmestue skal have ny chef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt herberg og varmestue skal have ny chef
Helsingør - 22. februar 2021 kl. 12:39
Af Dorte Møller Rasmussen

Varmestuen og herberget Stubben på Stubbedamsvej skal have ny leder. I sidste uge fratrådte lederen gennem halvandet år, Jette Nørgaard Rosenkrantz, for at tiltræde et nyt job på Østerbro, hvor hun bor. Her skal hun stå i spidsen for et bofællesskab for mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i Kristelig Handicapforenings regi.

arrow Læs også: Helsingør-medaljen gik til to markante personligheder

Jette Nørregaard Rosenkrantz tiltrådte stillingen som leder af Stubben i november måned 2019. Her afløste hun Anette Lauritsen, som i 17 år stod i spidsen for Stubben.

Det er Kirkens Korshær, der driver Stubben i, Helsingør. 11 beboere har deres faste adresse her, og desuden er der et stort antal daglige brugere af varmestuen.

Stor opbakning

Selvom Helsingør Kommune støtter Stubben økonomisk, kunne stedet ikke fungere uden private bidrag og donationer. Og dem er der heldigvis mange af. Derfor er det - på trods af corona - en veldrevet »butik«, Jette Nørgaard Rosenkrantz nu giver videre. Selvom Stubben ikke har haft indtægter gennem genbrugsbutikkerne, som har været lukkede, kommer Stubben ud af 2020 med et underskud på bare 109.000 kroner mod forventet en halv million. De mange bidrag, både økonomiske og i form af naturalier, har været med til at bære Stubben igennem den alvorlige tid.

arrow Varm velkomst til Stubbens nye leder
04. november 2019 kl. 04:52 Opdateret: kl. 18:02
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?