20. april 2019
Nordsjællands Politi ransagede lørdag et lejet sommerhus på Kystvej i Vejby, hvor en i offentligheden kendt person blev sigtet for blandt andet hæleri af et designer-spisebord.Foto: Kenn Thomsen
Nordsjællands Politi ransagede lørdag et lejet sommerhus på Kystvej i Vejby, hvor en i offentligheden kendt person blev sigtet for blandt andet hæleri af et designer-spisebord.Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendis anholdt for hæleri i Vejby-sommerhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendis anholdt for hæleri i Vejby-sommerhus
Opdateret 19. juli 2017 kl. 11:50
Gribskov - 16. juli 2017 kl. 10:11
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

ARTIKLEN ER RETTET: En mand og en kvinde i 40'erne har været anholdt i en sag om hæleri af blandt andet et designerbord af mærket Philippe Starck. Det skete lørdag middag, hvor politiet havde en større aktion i gang mod et sommerhus på Kystvej i Vejby i Gribskov kommune, som parret har lejet.

arrow Læs også: Politiet berigtiger udtalelse i mulig kendis-hælerisag

Nordsjællands Politi er meget tilbageholdende med oplysninger i sagen.

- Den ene er en i offentligheden kendt person, så derfor har vi valgt at beskytte vedkommendes identitet, oplyser vagtchef Henrik Alstrup til Frederiksborg Amts Avis.

Det var en annonce i Den Blå Avis, som fredag aften ledte den retmæssige ejer af det stjålne Philippe Starcke spisebord på sporet af hæler-adressen. Han så annoncen og kunne spore indrykkeren til Kystvej. Han selv bor på Vejby Strandvej.

Da han ved selvsyn kunne konstatere, at bordet befandt sig i sommerhuset, tilkaldte han politiet, og lørdag formiddag gik en aktion i gang. Flere politibiler blev sendt til stedet og to personer i 40'erne -en mand og en kvinde - blev anholdt, mens politifolk bar et større antal effekter ud fra huset under ransagningen.

I følge Nordsjællands Politi var det et stort vinkøleskab, PH standerlamper, køkkenmaskiner af mærket Kitched Aid og adskillige andre effekter, der blev taget med til nærmere undersøgelse.

To personer i 40'erne blev anholdt. De er sigtet for indbrud/tyveri/hæleri. Efter afhøring blev de to sigtede løsladt, og en efterforskning skal nu vise, hvor omfattende sagen er.

Nordsjællands Politi arbejdede et par timer på Kystvej, og det vakte opsigt i kvarteret, hvor mange ringede ind til politiet for at høre, hvad der var gang i.

Udover de nævnte effekter sikrede politiet sig også to koben fra stedet.

Hvorvidt parret i 40'erne er kendt af politiet og straffet for lignende kriminalitet ønsker Nordsjællands Politi ikke at oplyse om, sådan som sagen står.

RETTELSE

En 45-årig kvindelig kendis og hendes kæreste har ikke erkendt hæleri i forbindelse med fundet af et stjålet Philippe Starcke bord i det sommerhus på Kystvej i Vejby, som parret har lejet. Det fastslår Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse, som blev udsendt onsdag den 19. juli 2017.

Nordsjællands Politi oplyste søndag den 16. juli til blandt andet Frederiksborg Amts Avis, at parret, som lørdag den 15. juli under en ransagning havde været anholdt, afhørt og løsladt igen, havde erkendt hæleriet. Men det passer ikke, lyder det fra politiet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede