7. juli 2020
Kammerkoret Audite synger julen ind.
Kammerkoret Audite synger julen ind.
Foto: Christen Rindorf cr22@rindorf.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kammerkoret Audite synger julen ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kammerkoret Audite synger julen ind
Helsingør - 02. december 2019 kl. 20:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år er det kammerkoret Audite som skal synge julen ind i Vestervang Kirke søndag den 8. december kl. 16. Koret synger under ledelse af Denis Segond idet deres faste dirigent Rose Munk Heiberg er på barselsorlov. Udover fællessange og mere traditionelle julesatser byder koret på sange af Benjamin Britten, bla. den smukke A Hymn to the Virgin, af Sergej Rachmaninov samt de nulevende Søren Birch og Morten Poulsen.

Kammerkoret Audite, som blev stiftet i 1983, er et ambitiøst amatørkor, som overvejende beskæftiger sig med gammel og nutidig klassisk musik. Koret har opført flere større værker af såvel kirkelig som verdslig art, som fx Brahms' Ein deutsches Requiem, Faurés Requiem, Carl Nielsens Fynsk forår og "Foråret" fra Årstiderne af Haydn.

Denis en fransk kor- og orkesterdirigent. Han har siden 2011 boet i Danmark, hvor han begyndte at arbejde med flere amatørkor og professionelle kor. I 2017 begyndte hans samarbejde med Den Kongelige Opera i København, og han har siden da forberedt Det Kongelige Operakor til flere opsætninger.

Der er gratis adgang til koncerten og kirken byder efterfølgende på et glas vin.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?