28. februar 2020
NHL-stjernen Mikkel Bødker havde sin hustru Mathilde med til sin præsentation i Hornbæk Rotary. Parret holder i øjeblikket ferie i Hornbæk. Foto: Bøje Larsen.
NHL-stjernen Mikkel Bødker havde sin hustru Mathilde med til sin præsentation i Hornbæk Rotary. Parret holder i øjeblikket ferie i Hornbæk. Foto: Bøje Larsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishockey-stjerne fortalte i Hornbæk Rotary

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishockey-stjerne fortalte i Hornbæk Rotary
Helsingør - 19. august 2019 kl. 10:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den danske ishockey-stjerne Mikkel Bødker var efterårssæsonens første taler i Hornbæk Rotary, hvor han gav et fascinerende og personligt indblik i sin karriere fra starten som stortalent i hjembyen Brøndby til nu, hvor han er en eftertragtet forward i verdens hårdeste og mest prestigefyldte ishockey-liga, National Hockey League (NHL), der lige nu har ført ham til Ottawa Senators i Canada. Lørdag kunne man opleve ham i DRs underholdsningsprogram Versus.

Hornbæk Rotary er en aktiv klub med 31 medlemmer, der repræsenterer en bred vifte af erhverv. Klubben mødes hver tirsdag i Hornbæk, som regel på Hotel Hornbækhus. Men da ejeren af Hornbækhus, Lennart Lajboschitz, tirsdag fyldte 60 og havde reserveret hele hotellet til sin fødselsdag, var Rotary-mødet flyttet til den nye Hornbæk Bar & Restaurant på Øresundsvej 4. Mads Højbjerg fra Højbjerg VVS Service er denne periodes præsident. Hvis nogen er interesserede i at blive medlemmer i Hornbæk Rotary, er man velkommen til at kontakte ham.

De kommende uger kan medlemmerne i Hornbæk Rotary se frem til en række spændende aftener med blandt andet foredrag ved parterapeut Christiane Meulengracht, foredrag om blockchain-teknologi og kryptovaluta samt virksomhedsbesøg på Kelleris Vingård i Kvistgård og på Hotel Bretagne i Hornbæk. I slutningen af september er borgmester Benedikte Kiær på besøg til tirsdagsmødet i Hornbæk Rotary.