16. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Incest-anklaget uden grund: Det er det værste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Incest-anklaget uden grund: Det er det værste
Opdateret 05. maj 2010 kl. 12:57
Helsingør - 04. maj 2010 kl. 09:54
Helsingør: - Det kan ikke beskrives, hvordan jeg havde det. Jeg var ude af mig selv og dybt ulykkelig. Det er det værste, der kan overgå en mand. At blive beskyldt for incest mod sit eget barn. Det er det værste af alt!

Thomas Lund fra Helsingør, som er blevet anklaget for incest af sin 31-årige tidligere hustru, har været igennem lidt af et helvede siden august sidste år. Da forlod hans hustru ham og deres fælles barn.
arrow Læs også: Mor sendte incest-anklager mod eks-mand i falsk navn

Det var ifølge Thomas Lund moderens psykiske tilstand, der fik myndighederne til at beslutte, at pigen skulle blive i sit hjem sammen med ham. Det skriver Helsingør Dagblad.

Men i dag ser han kun pigen i weekenderne. Årsagen er at moderen har beskyldt ham for at misbruge pigen seksuelt. Politiet har forlængst afvist alle anklager som grundløse, men Thomas kan af samme grund stadig kun se barnet på weekendbasis.

Incestanklagerne kom først til Thomas Lunds kendskab, da moderen i september sidste år efter et weekendsamkvem med deres fælles datter ikke som aftalt havde afleveret hende i daginstitutionen om mandagen. Thomas Lund blev rådet til at gå til politiet, men i stedet for at hjælpe med at finde sin datter blev han konfronteret med to anklager for incest - en fra eks-hustruens far og et fra en hende selv på en mail, sendt fra en offentlig computer under falsk navn.

Efter anklagerne har Thomas' liv været tynget af de grove anklager, men han må væbne sig med tålmodighed for at få sagen afgjort.Der kan gå adskillige måneder før myndighederne beslutter sig for, hvordan sagen skal afgøres og politiet beslutter hvorvidt der skal rejses tiltale mod pigens mor for at fremsætte falske beviser.Ifølge Thomas Lunds bistandsadvokat, så er falske incestanklager mod fædre langt fra usædvanlige.- Og de går ikke kun ud over faderen, men i sagens natur også over barnet. siger han.
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?