24. april 2019
Som led i kommunens talentindsats på idrætsområdet har man i samarbejde med klubberne arrangeret morgentræning for unge sejlere i Snekkersten. Foto: Pressefoto
Som led i kommunens talentindsats på idrætsområdet har man i samarbejde med klubberne arrangeret morgentræning for unge sejlere i Snekkersten. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrætslinjen inviterer til informationsmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætslinjen inviterer til informationsmøde
Helsingør - 22. oktober 2018 kl. 14:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag 25. oktober kl. 18.30 er der informationsmøde for optagelse på Helsingør Kommunes Idrætslinje. Der skal optages to helt nye 7. klasser, så alle nuværende elever i 6. klasse og deres forældre er velkomne. Derudover er enkelte pladser i kommende 8. & 9. klasse ledige, så dygtige udøvere fra nuværende 7. og 8. klasser er også velkomne til mødet. Informationsmødet holdes i Helsingør Gymnasiums festsal.

- Vi er meget ambitiøse på idrætstalenternes vegne i Helsingør Kommune, og vil sammen med specialforbund og lokale klubber fortsat skabe talentudviklingsmiljøer for de unge. Seneste nye initiativ er et sejlsportsmiljø med morgentræning for unge sejlere i Snekkersten, siger Jens Bertram, formand for Idræts- og Fritidsudvalget.

Idrætslinjen optager på tværs af kommunens skoler og talenter fra andre kommuner, hvis de dyrker idræt i en af Helsingør kommunes mange klubber, der arbejder med talentudvikling.

Lige nu har Idrætslinjen og Helsingør Eliteidræts Akademi i alt 250 elever i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne, der har fri til morgentræning i deres idræt.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede