2. december 2020
10. klassesskolen ligger på Rasmus Knudsensvej og er en del af Ungdomsskolen. Foto: Pressefoto
10. klassesskolen ligger på Rasmus Knudsensvej og er en del af Ungdomsskolen. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hør om 10. på Ungdomsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hør om 10. på Ungdomsskolen
Helsingør - 13. januar 2020 kl. 11:42

Mange unge er i tvivl om, hvilken ungdomsuddannelse de skal vælge, når de går ud af 9. klasse. Det kan være svært at finde ud af, hvilke fremtidsdrømme, man brænder for, og som ung kan man have brug for at udforske sine interesser og kompetencer for at finde ud af, hvad det næste skridt i ungdoms- og uddannelseslivet skal være.

10. klasse på Ungdomsskolen i Helsingør tilbyder et ungdomsår, der er bygget op, så eleverne får mulighed for selv at sammensætte et skoleår, der gør dem klogere på deres muligheder og drømme og giver dem tid til at undersøge deres fremtidige karrierevej.

Det kan man høre mere om, når der er åbent hus på skolen torsdag den 23. januar. Her kan man møde både lærere, ledere og nuværende elever, der fortæller om 10. klasse.

Der er præsentation og information, der starter på to forskellige klokkeslæt - klokken 17 og 18.30 - og arrangementet kræver ingen tilmelding.

Ungdomsskolens 10. klasse holder til på Rasmus Knudsens Vej 50 i Helsingør og er en del af et stort ungemiljø, hvor fællesskaberne er det vigtigste.

- Det handler både om at lære noget og at være nogen, og derfor gør vi rigtig meget for, at de unge bliver en del af vores fællesskab, siger Mette Hultgren, daglig pædagogisk leder på 10. klasse.

www.10.ungdomsskolen.com kan du læse mere om et år i 10. klasse.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?