17. april 2021
Flammen byder på både traditionelt kød og mere eksotiske varianter som eksempelvis zebrafarseret krokodille
Flammen byder på både traditionelt kød og mere eksotiske varianter som eksempelvis zebrafarseret krokodille
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her har kendt buffet-gigant åbningsplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her har kendt buffet-gigant åbningsplaner
Helsingør - 03. marts 2021 kl. 09:39
Af Andreas Norrie

Den jyske - og meget populære - buffetrestaurant Flammen har planer om at åbne i Helsingør, som led i en aggressiv vækststrategi, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Stor buffetkæde har blikket rettet mod Slagelse

- Helsingør er del af en række nøje udvalgte byer, hvor kæden gerne vil åbne en restaurant i løbet af de kommende år, hvis man kan finde egnede lokaler, skriver virksomheden, der netop har annonceret en åbning i Gallerierne i Hillerød.

Selvom konsekvenserne af den globale pandemi sætter spor i kædens nuværende 16 restauranter, indleder Restaurant Flammen nu en større offensiv med investeringer i flere nye restauranter landet over.

Nøglebyerne i vækststrategien er Silkeborg, Fredericia og Sønderborg i Jylland. Det drejer sig om Brønshøj/Husum, Søborg, Herlev, Helsingør, Køge, Holbæk og Slagelse på Sjælland. På Fyn kigger man mod Svendborg.

- Vores undersøgelser viser, at der er plads til flere restauranter i Danmark. Vi har et gennemtænkt og klart koncept, vi kan drage nytte af i flere restauranter. Og selvom vi ikke kender en slutdato, så kommer der - heldigvis - også en tid efter corona, og her skal vi være parate til at trykke på speederen i vores udvikling. Vi vil gerne vise, at vi er her for at blive. Vi siger også, at Restaurant Flammen er et hyggeligt sted for alle, og skal vi leve op til det, så mener vi, at vi skal være repræsenteret flere steder,siger direktør i Restaurant Flammen, Piet Klein.

Restaurant Flammen er en kæde af i alt 16 restauranter under samme buffet-koncept (Hillerød ikke medregnet). Heraf er de 15 beliggende i Danmark fordelt på to franchise-restauranter og 13 egne restauranter. Siden 2018 tæller kæden også en restaurant i Hamborg i Tyskland.

Restaurant Flammen er familieejet gennem et selskab ejet af Rosenfeldt Sunddal-familien.

arrow Restaurant Flammen har længe haft kikkerten rettet mod Hillerød
04. marts 2021 kl. 05:55 Opdateret: kl. 07:36
arrow Gallerierne: - Ny restaurant er et fantastisk match
03. marts 2021 kl. 17:57 Opdateret: kl. 15:47
arrow Kendt restaurantkæde åbner i Gallerierne
03. marts 2021 kl. 08:49 Opdateret: kl. 08:49
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?