2. december 2020
Casper Buchberg vandt sidste år kommunens Talentpris. Foto; Presse
Casper Buchberg vandt sidste år kommunens Talentpris. Foto; Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hamlets Talentpris giver et boost til unge iværksættere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hamlets Talentpris giver et boost til unge iværksættere
Helsingør - 21. november 2019 kl. 10:37

Det blev en milepæl for Casper Buchberg og hans virksomhed, da han i 2018 modtog Hamlets Talentpris. Prisen og de 10.000,- kr. uddeles igen til januar.

Helsingør Kommune vil gerne støtte og prioritere unge iværksættertalenter. Derfor uddeler kommunen igen Hamlets Talentpris ved nytårskuren for erhvervslivet den 7. januar 2020.

arrow Læs også: Æres den, der æres bør

Prisen overrækkes til en lokal iværksætter under 30 år, der enten bor eller sin driver virksomhed i Helsingør Kommune - og består af 10.000,- kr.

I januar 2018 blev vinderen Casper Buchberg, der har startet det digitale bureau A-round, der ligger i Helsingør. For ham var prisen en stor anerkendelse af det hårde arbejde med at starte sin virksomhed op.

- Det var klart en milepæl i vores korte levetid at modtage Hamlets Talentpris. Efterfølgende fik jeg endnu flere henvendelser fra dem jeg havde haft en løs dialog med og de næste par måneder gik med at booke møder med det lokale erhvervsliv, fortæller Casper Buchberg.

Fra 4 til 12 ansatte
På de to år der er gået siden han fik prisen i januar 2018 er hans virksomhed vokset fra fire til 12 ansatte. De har sagt farvel til det lille kontor og sidder nu på 200 m2 ved Kronborg. Og virksomheden er stadig i udvikling.

Casper Buchberg anbefaler alle unge, der har taget skridtet fra ide og hobby til iværksætter at indstille sig til prisen - og giver et par gode råd med på vejen.

- Først og fremmest tag det stille og roligt. Man bygger ikke en forretning op på to måneder. Det er også fedt med et fritidsjob for hvis du har en økonomisk sikkerhed, giver det ro til at gøre det rigtige. Og så er lokalt netværk meget undervurderet. Når man først er »inde i varmen« så er det fantastisk, og vores forretning er vokset i trit med vores netværk er blevet større, siger Casper Buchberg.

Prisen gives til en iværksætter under 30 år, der enten bor eller sin driver virksomhed i Helsingør Kommune.

Du kan både nominere dig selv eller et talent, du kender.

Send en mail til Malene Friis, mho12@helsingor.dk, hvor du kort beskriver, hvem du vil nominere og hvorfor. Husk også kontaktinfo og et foto af den nominerede.

Deadline for at nominere er den 12. december 2019.

arrow Se billederne fra erhvervslivets grønne nytårskur
07. januar 2020 kl. 21:40 Opdateret: kl. 21:40
arrow 20 Gazelle-virksomheder i kommunen
19. december 2019 kl. 09:51 Opdateret: kl. 16:48
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?