1. oktober 2020
HamletScenen udskyder årets Shakespeare-festival. Foto: Allan Nørregaard
HamletScenen udskyder årets Shakespeare-festival. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HamletScenen udskyder sommerens forestillinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HamletScenen udskyder sommerens forestillinger
Helsingør - 01. maj 2020 kl. 06:57

HamletScenen i Helsingør har efter svære overvejelser besluttet at foretage store ændringer i årets program. Shakespeare Festival 2020 bliver udskudt til 2021, ligesom også borgersceneforestillingen "Vinterstemmer" udsættes til næste år som konsekvens af COVID-19-pandemien.

arrow Læs også: HamletScenen vil vise de unges liv og vrede

- Vi har brugt de sidste mange uger på at afsøge forskellige løsningsmuligheder, sideløbende med at vi har fulgt myndighedernes anbefalinger. Vi er kommet frem til den svære beslutning, at det mest forsvarlige er at udskyde sommerens forestillinger til næste år, siger Lars Romann Engel, teaterdirektør og kunstnerisk leder af HamletScenen.

Shakespeare Festival, der er en tilbagevendende begivenhed på Kronborg hvert år i august, skulle i 2020 have haft besøg af internationale gæstespil fra Sydafrika og England. Deres besøg er nu udskudt til næste år. Det samme gælder borgersceneforestillingen "Vinterstemmer", der skulle have spillet i maj/juni 2020 på den gamle brandstation i Helsingør.

- Jeg kan næsten ikke sætte ord på, hvor meget det ærgrer mig, at vi må udskyde vores forestillinger til næste år, og jeg beklager over for såvel alle de medvirkende og vores publikum. Det har været en lang proces med svære overvejelser, men vi må erkende, at det ikke kan være anderledes med den usikre situation, vi står i på nuværende tidspunkt. Vi løber ingen risiko hverken for medvirkende eller publikum, siger Lars Romann Engel.

arrow HamletScenen gør borgere til hovedpersoner
25. februar 2020 kl. 06:03 Opdateret: kl. 13:27
arrow Gymnasier vil uddanne talenter til scenekunst
15. januar 2020 kl. 07:13 Opdateret: kl. 15:38
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?