17. oktober 2021
Den britiske kunstner Jon Pilkington udstiller i Galleriet Hornbæk.
Den britiske kunstner Jon Pilkington udstiller i Galleriet Hornbæk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Galleriet i Hornbæk er med på Kulturnatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Galleriet i Hornbæk er med på Kulturnatten
Helsingør - 16. september 2021 kl. 13:51

- Livet i galleriet i Hornbæk er præget af en blomstrende kreativ og levende atmosfære, som vi ønsker at dele med så mange kunstinteresserede som muligt. Derfor inviterer vi til Kulturnat-arrangement, hvor vi har sammensat en ny, alsidig udstilling, der favner bredt og indbydende, fortæller Susanne Risom, indehaver af Galleriet Hornbæk på Hovedgaden.

arrow Læs også: Hornbæk kalder igen til kulturnat

- Vi fokuserer på malerier af den britiske kunstner Jon Pilkington. En contemporary, og meget bemærkelsesværdig kunstner med en flot international repræsentation. Værkerne balancerer mellem det abstrakte, og det figurative, lag på lag. Historie efter historie, skaber de et spændende taktilt univers, man som beskuer bliver trukket ind i, og hvor ens fantasi vandrer videre ad egne snørklede veje.

Igen i år er der en stor udstilling af den i dag meget eftertragtede "Hornbæk Krukke". "Hornbæk Krukken" har fundet sin form i dialog mellem gallerist Susanne Risom og kunstnerisk sparringspartner Pylle Søndergard. Formen har et internationalt tvist,

hvor japanske og engelske keramiktraditioner kan spores.

Krukken måler ca. 70 cm i højden og er drejet af en af Europas dygtigste pottemagere.

Det er udelukkende anerkendte kunstnere, der har dekoreret krukkerne, og hver enkelt "Hornbæk Krukke" er desuden et signeret og nummereret unika værk.

Galleriets permanente udstilling byder desuden på seriøs kunst af bl.a. Kvium, Lemmerz, Lise Malinovsky, Birkemose, Erik A. Frandsen, Pylle Søndergård, Carl-Henning Pedersen, Mogens Balle, Robert Jacobsen, Richard Mortensen, Bardur Jakupsson, Jane Balsgaard, Kehnet Nielsen. Tal R, Else Fischer-Hansen m.fl.

Rejser du til udlandet i år?