31. juli 2021
Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forstyrrede indbrud i varebil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forstyrrede indbrud i varebil
Helsingør - 25. juni 2021 kl. 11:54

Nordsjællands Politi fik torsdag klokken 08.52 anmeldelse om, at der torsdag imellem klokken 00.30 og 01.00 havde været forsøg på tyveri fra en varebil, der holdt på Grundtvigsvej. Anmelderen havde i dette tidsrum hørt lyde fra en maskine, formentlig en vinkelsliber. Der gik han udenfor, hvilket havde fået lyden til at stoppe, og anmelderen var gået indenfor igen. Kort efter gik lyden i gang igen, hvilket fik anmelderen til igen at gå udenfor, hvilket igen fik lyden til at stoppe. Kort efter så anmelderen en mand forlade stedet.

arrow Læs også: Nyt varevogns-indbrud på udsat vej

Da anmelder torsdag morgen kom ud til sin varebil, bemærkede han, at der var skåret et hul på cirka 10 x 15 cm i venstre sidedør på varebilen. Der var dog umiddelbart ikke blevet stjålet noget.

Også på Ewaldsvænget havde en eller flere ukendte personer forsøgt at bryde ind i en varebil natten til torsdag. Klokken 12.15 blev det nemlig anmeldt, at der var boret to huller i venstre sidedør på en varebil, der havde holdt parkeret på Ewaldsvænget, men at der dog ikke var sket yderligere.

Natten før gik det ud over en varebil på Brorsonsvej, og politiet har også flere sager liggende fra Ålsgårde, hvor der er begået indbrud i varebiler ved at skære huller i bilerne.

arrow Ny bølge af varevogns-indbrud
13. juli 2021 kl. 11:35 Opdateret: kl. 11:35
arrow Industriforeningsformand: - Indbrud i varebiler er en katastrofe
25. juni 2021 kl. 15:17 Opdateret: kl. 15:07
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?