19. juni 2019
Siden sit trettende år har Mogens Schuldt været frivillig indenfor sportens verden - ikke mindst i Snekkersten IF, og det er han nu blevet hædret for. Foto: Presse.
Siden sit trettende år har Mogens Schuldt været frivillig indenfor sportens verden - ikke mindst i Snekkersten IF, og det er han nu blevet hædret for. Foto: Presse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En frivillig ildsjæl hædres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En frivillig ildsjæl hædres
Helsingør - 09. februar 2019 kl. 20:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange års uegennyttigt (frivilligt) arbejde i Snekkersten Idrætsforening.

En indsats ud over det sædvanlige.

En indsats som har gjort en afgørende forskel.

Sådan lød motiveringen, da DBU Sjælland holdt delegeretmøde og uddelte den tidligere formand for DBU Sjælland, Erik Asmunds rejselegat på 10.000 kroner til Mogens Schuldt, Snekkersten Idrætsforening. I mere end 50 år har han udført frivilligt arbejde i Snekkersten IF, og den bedrift blev hædret.

Mogens har siden sit 134. år arbejdet frivilligt som træner og leder siden 1964 i en række idrætsforeninger i Helsingør Kommune: Hornbæk IF, HFC, Helsingør IF, Postens Idrætsforening, Helsingør Firmaidræt, Elite 3000 og siden 1997 i fodboldafdelingen i Snekkersten Idrætsforening.

Stiller altid op
Mogens arbejder med udgangspunkt i Snekkersten Idrætsforening men har altid velvilligt stillet op i andre sammenhænge. Mogens var bl.a. drivkraft og leder i Helsingør Kommunes Fodboldtalent Akademi da det startede i 2008, og er i dag SIF kontakt for personale i Helsingør Kommunes Idrætsanlæg og Snekkersten Idrætscenters personale i daglige driftsspørgsmål. Og Mogens er stadig klar til at stille sig til rådighed for opgaver, som ikke udelukkende er Snekkersten IF relateret. Lige nu er Mogens tovholder og koordinator mellem Helsingør Talent og Elite (HTE) for etablering og afvikling af pigespecifik træning for fodboldklubberne i Helsingør Kommune, samt den daglige drift mellem FC Helsingør og moderklubberne om etablering og igangsætning af pigefodbold i FCH-regi.

Koordinerende sportschef
I Snekkersten IF har Mogens i en lang periode været medlem af SIF Fodbolds bestyrelse med en omfattende portefølje bl.a. koordinerende sportschef for 600 børn og unge fordelt på mere end 40 fodboldhold. I dette arbejde har Mogens vist sig utrolig driftssikker med blik for detaljen og altid klar med sin opgaveløsning inden for deadline og med høj kvalitet. I klubbens store ungdoms- og fastholdelsesprojekt "Hold da helt fast", som Snekkersten IF har præsenteret i forskellige fora med fokus på fastholdelse af ungdomsgruppen, var Mogens koordinator i projektet. Hans evne til at tale med- og engagere unge mennesker i klubben er helt unik og stærkt medvirkende til at klubben i dag har en stor og slagkraftig ungdomsafdeling.

20-25 timer ugentligt
Fodboldafdelingen i Snekkersten Idrætsforening udarbejdede for nogle år tilbage et samfundsregnskab, som bl.a. viste at Mogens lægger 20 - 25 timer ugentligt i frivilligt træner- og lederarbejde i og uden for fodboldafdelingen.

På det personlige plan er Mogens god til at samle folk omkring sig til de arbejdsopgaver som skal løses, bl.a. meget store stævneaktiviteter, ligesom hans imponerende kontaktnet har gjort, at han altid har været i stand til at finde kvalificerede trænere til mange ungdomshold i Snekkersten.

Mogens hjerte er blåt som klubbens farver, en ildsjæl og en uvurderlig arbejdskraft for en klub af Snekkerstens størrelse

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede