6. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstra åbent for morgenfriske håndværkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstra åbent for morgenfriske håndværkere
Helsingør - 07. april 2020 kl. 19:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Snart bliver der en time ekstra for håndværkere og andre virksomheder, der har købt erhvervsmærkat,til at bruge genbrugspladsen ved Skibstrup. Fra tirsdag den 14. april indfører genbrugspladsen en særlig time kun for erhvervslivet fra kl. 7.00 til 8.00 på hverdage. Den udvidede åbningstid gælder kun for de virksomheder, der har købt erhvervsmærkat og er midlertidig, indtil andet er meldt ud. Forsyning Helsingør vil vurdere situationen og behovet dag for dag afhængig af besøgstallet.

I forvejen kører genbrugspladsen med et særligt driftsberedskab og adgangsbegrænsning på maksimalt 15 biler på pladsen af gangen. Det har betydet kø af ventende bilister på Gørlundevej - både erhverv og private borgere.

- Vi vil gerne hjælpe de lokale erhvervsdrivende gennem coronakrisen på bedst mulig måde. Derfor udvider vi nu vores åbningstider med en ekstra time om morgenen kun for håndværkere og andre med købt erhvervsmærkat. Vi kan ikke love, at bilkøen helt forsvinder, men vi kan forhåbentlig minimere ventetiden, så det bliver hurtigere for erhvervsdrivende at komme af med affaldet og hurtigere at komme videre til dagens første kunde, forklarer Jens Bertram, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør,der både opfordrer det lokale erhvervsliv til at benytte den nye service og samtidig have forståelse for, at der i den øvrige åbningstid skal være plads til alle - også de private borgere, der har betalt for adgangen via den årlige affaldstarif.

Genbrugspladsen ved Skibstrup har i forvejen erhvervsvenlige åbningstider, da der - i modsætning til mange andre genbrugspladser i Hovedstadsområdet - er åbent helt ind til kl. 18 i hverdage og weekender.

Flere erhvervsdrivende har i de senere dage udtrykt ønske om etablering af en særlig fast track kørebane udelukkende for erhvervsliv som alternativ til udvidede åbningstider. De lokale trafik- og adgangsforhold tillader imidlertid ikke en fast track-løsning på Skibstrup Affaldscenter.

Midlertidige åbningstider på genbrugspladsen fra 14. april 2020 er:

Hverdage: Kl. 7 - 8.00: Kun for erhverv

Kl. 8 - 18.00: For alle
Weekender og helligdage:

Kl. 8 - 18.00: For alle

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?