4. juni 2020
Helsingør Jernbane Orkester er det største blandt i alt syv danske jernbaneorkestre,
Helsingør Jernbane Orkester er det største blandt i alt syv danske jernbaneorkestre,
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterårstoner med Jernbaneorkestret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterårstoner med Jernbaneorkestret
Helsingør - 20. oktober 2019 kl. 20:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Traditionen tro spiller Helsingør Jernbane Orkester efterårskoncert i Mørdrup Kirke. I år er det søndag d. 27. oktober klokken 16.00.

Koncerten, som varer en times tid, byder på et bredt repertoire med mange kendte toner.

Helsingør Jernbane Orkester har igennem de sidste par år oplevet en fin medlemstilgang, og blev også ændret fra at være et brassband til et harmoniorkester for ca to år siden. Orkesteret har for nyligt været til Jernbaneorkestertræf i Horsens sammen med de seks andre Jernbaneorkestre i Danmark. Her kunne det også konstateres, at Helsingør Jernbane Orkester er det største orkester af de i alt syv jernbaneorkestre i Danmark.

Koncertens konferencier er Søren Kromose Nielsen, som også tidligere har præsenteret koncerterne i Mørdrup Kirke. Jesper Voltov dirigerer koncerten i kirken. Jesper Voltov har de sidste tre et halvt år været orkesterets dirigent, men koncerten i Mørdrup Kirke bliver Jespers sidste koncert med orkestret. Jesper har valgt at overlade dirigentpinden til en anden i den kommende vintersæson.

Efter koncerten serverer orkesteret en genstand i kirkens konfirmandstue. Koncerten er støttet af Helsingør Kommune.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?