7. juli 2020
Lederen naf hjemmeplejen i Helsingør, Hanne Munk, fratræder efter stigende utilfredshed med forholdene i hjemmeplejen. Foto: Sarah Marie Winther
Lederen naf hjemmeplejen i Helsingør, Hanne Munk, fratræder efter stigende utilfredshed med forholdene i hjemmeplejen. Foto: Sarah Marie Winther
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter måneders kritik: Lederen af hjemmeplejen fratræder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter måneders kritik: Lederen af hjemmeplejen fratræder
Opdateret 18. juni 2019 kl. 15:45
Helsingør - 18. juni 2019 kl. 15:11
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter ,måneders stigende utilfredshed blandt medarbejdere, borgere og pårørende fratræder lederen af hjemmeplejen i Helsingør Kommune, Hanne Munk. Det oplyser Helsingør Kommune.

arrow Læs også: Nu er det nok

Hanne Munch, der har være leder af hjemmeplejen i Helsingør Kommune gennem de seneste 6 år, fratræder sin stilling fra starten af juli. Fratrædelsen sker i mindelighed efter gensidig aftale med kommunen.

- Jeg har i et stykke tid gået med tanken om at overlade hjemmeplejen til andre hænder. Det har jeg efterhånden involveret centerchef Margrethe Kusk Pedersen i, og vi er nu enige om, at jeg fratræder min stilling som leder af hjemmeplejen. Jeg har haft et godt samarbejde med alle i og omkring hjemmeplejen og synes, vi er nået langt med vores vision om hjemmepleje på en ny måde, siger Hanne Munch i en pressemeddelelse fra Helsingør Kommune.

Chef for Center for Sundhed og Omsorg Margrethe Kusk Pedersen udtaler:

- Hanne Munch og jeg har gennem nogen tid drøftet hjemmeplejens fremtid og er helt enige om, at det er blevet tid til at lederopgaven i hjemmeplejen nu gives videre Jeg vil sige Hanne Munch tak for indsatsen og ønske al held og lykke med nye udfordringer.

Hanne Munch fratræder sin stilling den 5. juli

Centerchef Margrethe Kusk Pedersen vil sammen med ledergruppen i Helsingør Kommunes hjemmepleje løfte ledelsen af området henover de næste måneder. Hun håber at kunne byde en ny hjemmeplejeleder velkommen den 1 oktober.

arrow Vi er ikke perfekte
19. juli 2019 kl. 13:04 Opdateret: kl. 13:04
arrow Beskrivelse af forholdene i hjemmeplejen
18. juli 2019 kl. 14:21 Opdateret: kl. 14:21
arrow Socialdemokratiet og ældrepolitikken
16. maj 2019 kl. 11:37 Opdateret: kl. 11:37
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?