21. maj 2019
En mand faldt torsdag kort før klokken 12 i vandet i Nordhavnen.Foto: Andreas Norrie
gallery icon

Se billedserie

En mand faldt torsdag kort før klokken 12 i vandet i Nordhavnen.Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drukneulykke i havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drukneulykke i havn
Helsingør - 18. oktober 2018 kl. 12:27
Af Dorte Møller Rasmussen og Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kort før klokken 12.30 blev en 71-årig kvinde reddet op af vandet i Nordhavnen i Helsingør, hvor hun øjensynlig var faldet i, da hun gik på en af bådebroerne. Nordsjællands Politis presseafdeling oplyser, at kvinden blev fundet liggende i vandet af forbipasserende, som først prøvede at smide en redningskrans i vandet, og derefter straks ringede 112.

Kvinden blev i ambulance og ledsaget af en akutlæge kørt væk, klokken 12.25, oplyser Frederiksborg Amts Avis' mand på stedet.

Nordsjællands Politi, Helsingør Brandvæsen, to motorcykelbetjente, indsatsledervogne fra politi og beredskab, en ambulance og en akutlægebil blev torsdag ved 12.15-tiden sendt i Nordhavnen i Helsingør, hvor der var melding om en drukneulykke.

Alarmen indgik via 112 klokken 11.55, og et stort redningsapparat blev sat i værk - bare en time efter, at brandvæsen og politiet havde været til brand i etageejendommen på Nordlysvænget, der ligger ud til Nordhavnen.

Her gik der ild i taget under et renoveringsarbejde, og beboere i tre opgange blev evakueret, mens brandfolkene fik styr på ilden, som sendte en kvælende røg ud over området.

Meldingen om drukneulykken indløb, da slukningsarbejdet med branden var overstået. Frederiksborg Amts Avis' mand på stedet fortæller, at redningsarbejdet er koncenteret omkring det nye udsigtstårn på Nordre Mole.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede