20. september 2021
Red Warszawa har spillet cirka 30 år, men har rent musikalsk ikke udviklet sig det store....Foto: Presse
Red Warszawa har spillet cirka 30 år, men har rent musikalsk ikke udviklet sig det store....Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Druk og vanvid med Red Warszawa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Druk og vanvid med Red Warszawa
Helsingør - 14. september 2021 kl. 12:02

Café Hulerock/Håndværkeren på Sct. Anna Gade byder fredag 17. september klokken 22 på en koncert med det berygtede, populære og ofte underholdende band Red Warszawa, som i tidernes morgen slog sig op med sange som Helt op i bageren, Hævi mætal og hass, Søren Autonom, Norsk Black Metal, Fjæsing og mange andre gale sange ledsaget af primitive metal-toner.

Dette Band var det sidste på scenen på Café Hulerock inden i vi gik ind i den mørke tid med Covid- 19. De spillede nemlig den 28 februar år 2019 for fulde huse på hulerock. Og det er også det første band som spiller på Hulerock uden restriktioner.

Og man må sige at deres slogan rammer plet nemlig sprit stive og i live. Det må danses, kysses og headbanges og alt muligt andet og vi glæder os rigtige meget til dette originale band som med 30 år på bagen leverer en fantastisk oplevelse, lytder det fra spillestedet.

Bandet seneste plade fra 2020 hedder Lade, og bandet udsendte før coronaen også livepladen Stay Lesbian, som blev optaget på Copenhell-festivalen.

Synes du, at kommunen er der for dig?