16. oktober 2019
Hornbækhave kommer til at bestå af 51 boliger.
Hornbækhave kommer til at bestå af 51 boliger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det skal Hornbæks nye plejehjem hedde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det skal Hornbæks nye plejehjem hedde
Helsingør - 06. december 2018 kl. 09:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mere end 100 idéer er indkommet med forslag til, hvad det nye plejehjem i Hornbæk skal hedde, og nu har et enigt navneudvalg besluttet, at det nye plejehjem på Halfdan Rasmussens Vej 1-3 kommer til at hedde "Hornbækhave", som flere af kommunens borgere havde foreslået.

arrow Læs også: Rejsegilde på pleje-hjemmet Hornbækhave

Navnet »Hornbækhave« leder tankerne hen på de rolige og attraktive omgivelser, vi har i plejehjemmets nærområde og Hornbæk generelt - og så kommer selve plejehjemmets gårde og friluftsarealer også til at rumme masser af træer og buske, der er godt for liv og sjæl, siger Mette Lene Jensen, formand for Omsorgs- og sundhedsudvalget.

- Hornbækhave er et navn, der passer fint til stedet. Det udtrykker hjemlighed og kan være med til at skabe rammerne for det gode plejehjemsliv, hvor beboerne kan forfølge deres drømme og leve livet - hele livet, siger bestyrelsesformanden for OK-Fonden Michael Brostrøm.

Det nye Hornbækhave skal drives af OK-Fonden og bliver opført i et fællesskab mellem OK-Fonden og Helsingør Kommune, og kommer til at stå klar til de første beboere i starten af 2020.

Plejehjemmet består af tre gårdhavehuse, der omslutter hver sin indre gårdhave. Boligerne er placeret i de to sydligste gårdhavehuse, i to etager, inklusiv fælles opholds- og spisestuer.

51 boliger

Plejehjemmet består af i alt 51 boliger, fordelt på 47 almindelige plejeboliger, en ægtepar-bolig og tre aflastningsboliger. I det sidste gårdhavehus, ud mod Sauntevej, etableres der et produktionskøkken og en cafe, foruden træningsfaciliteter, en frisør og fodpleje samt kontorer.

Navneudvalgets medlemmer var Henrik Møller, Fungerende borgmester, Mette Lene Jensen, Formand for Omsorgs- og Sundhedsudvalget, Michael Brostrøm, Bestyrelsesformand for OK-Fonden og Bodil Bækgård, Plejehjemsleder Bøgehøjgård

arrow Sådan kommer Hornbæks nye plejehjem til at se ud
09. juli 2018 kl. 04:26 Opdateret: kl. 14:50
arrow Nyt plejehjem bliver også et kunstprojekt
05. juli 2018 kl. 04:03 Opdateret: kl. 11:57
arrow Firma er valgt til at bygge kommunens nye plejehjem
18. maj 2018 kl. 13:03 Opdateret: kl. 13:03

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede