19. september 2021
Stenkast mod biler kan være livsfarligt - heldigvis kom ingen til skade ved episoden udenfor Helsingborg. Foto: Arkivfoto
Stenkast mod biler kan være livsfarligt - heldigvis kom ingen til skade ved episoden udenfor Helsingborg. Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk bil ramt af stenkast - og et helt andet sted i Skåne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk bil ramt af stenkast - og et helt andet sted i Skåne
Opdateret 30. juli 2021 kl. 11:13
Helsingør - 30. juli 2021 kl. 11:11
Af Andreas Norrie

Politiet i Skåne kæmper stadig med at finde den eller de gerningsmænd, der kaster sten mod næsten udelukkende danske biler på strækningen mellem Malmø og Ystad. Sagen om de potentielt livsfarlige stenkast mod danskere på vej til og fra færgen til Bornholm er stadig uopklaret.

Torsdag eftermiddag modtog politiet imidlertid en ny anmeldelse om sten kastet mod en dansk indregistreret bil. Denne gang kom anmeldelsen fra et helt andet sted. For politiets pressetalsperson Sara Andersson oplyser nemlig til avisen Kvällspostens hjemmeside, at der var tale om en bil, som kom kørende på E6 ud for Rydebäck, der er en forstad til Helsingborg.

- Vi tolker det sådan, at stenen er kastet med vilje, og vurderer, at stenen har været på størrelse med en knytnæve, siger Sara Andersson fra Skånepolisen.

Men er der en sammenhæng mellem stenen udenfor Helsingborg og de mange stenkast på E65 mellem Malmø og Ystad?

- Det er for tidligt at drage nogen konklusioner. Det er klart noget, som skal undersøges. Og så må vi også se om der dukker flere lignende sager op, siger Sara Andersson.

Ingen er ifølge politiet kommet til skade ved episoden i Rydebäck.

Synes du, at kommunen er der for dig?